• NORTE
    24.5k
    Finale kupa će bit navečer, pretpostavljam u 19 sati.

Uostalom sami klubovi mogu reagirati i tražiti kasniji termin u 20 sati.
    Treba uzet u obzir da je srijeda i da su mogući produžeci i penali.
  • Dinaminjo
    2.2k

Mislis kao i u KO LP koja pocinje u 21.00
  • Kepec
    10.1k
    Prije godinu dana nakon 29 kola bili smo 3. sa 49 bodova, 6 manje od drugog Hajduka i 7 od prve Rijeke, s 54 zabijena gola i 38 primljenih (+16).

Ove godine nakon 29 kola smo 1. sa 69 bodova, ujedno i 4 boda više nego na kraju prošle sezone, 10 više od drugog Hajduka i nestvarnih 28 više od trenutnog prvaka Rijeke koja je treća, sa 79 zabijenih golova i 23 primljena (+56).

Na kraju prošle sezone najbolji strijelac nam je bio Kulenović s 15 golova i 0 asistencija. Ove sezone, 7 kola prije kraja, najbolji strijelac Dinama, ali i lige je Beljo s 25 golova i 5 asistencija.

Nisam neki statističar nadam se da su sve brojke točne, samo sam htio podjeliti o kakvoj se razlici radi u odnosu na prošlu sezonu. Najviše me iskreno iznenadila bodovna razlika s Rijekom jer dugo nisam gledao tablicu i znao sam da su daleko, ali nisam bio svjestan da su baš ovoliko. Ove sezone se doslovno melje i nadam se da se neće stat i da je cilj 90 bodova i 100 pogodaka.
  • marcio amoroso
    51.1k
    Nastavno na priču o sastanku Šikića i Bobana. Profesionalno se mora i treba sa svima, “tattićevski” sa nikim. I to je to.
  • FazeN
    6.7k
    MINI FILM: Kako je sve počelo… a gdje smo sada?
    “Zgazit ćemo sve do kraja!”

Radim neki duži video trenutno, pa sam uhvatio malo vremena i napravio sam mali mini film jer se premalo priča o tome kako Dinamo trenutno izgleda i kako gazi sve pred sobom, nemamo milosti jednostavno..
    Možda je to samo moje mišljenje, ali tako mi izgleda.

Nažalost, ne mogu objaviti na YouTube jer sam već dobio 2 strikea od MAXSporta, treći znači trajni ban..

https://www.facebook.com/share/v/1Dp46NSX5R/
  • Carrasco
    7.2k
    Brutalan video. Ne bi bilo loše kad bi klub napravio jedan profil na društvenim mrežama i da navijači rade videozapise i da najbolje bude na tom profilu, tako bi izbjegli brisanje videa i kanala.
  • Thor
    2.7k
    bravo jebeni video :love: :strong: svaka cast na trudu
  • ImotskiNKDZG
    246
    IMG-20260415-223835.jpg

08.05. PLAVA NOĆ IMOTSKI

Sjajna uvertira prije derbija sa Hajdukom

Dustpuno je nekih 600 ulaznica. Večera je u svadbenom salonu "Topić" u Imotskom. Čekaju vas legende Dinama,druženje,večera,glazba uživo i sve ostalo. Cijena ulaznice je 55eura.
  • criticus
    7.9k
    08.05. PLAVA NOĆ IMOTSKIImotskiNKDZG

Uh jedva čekam onog Matu opet, sam protiv zone :lol:
  • mlinchica
    6.3k
    misliš na Markana :lol: https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/425656

Kako si se njega sjetio..
  • criticus
    7.9k

E da on. Pa ima je jake argumente kako ga se neću sićat.
  • mlinchica
    6.3k
    koji je to show bio. Sad sam si opet malo pročitala sve :lol:
  • Papastrumf
    22.9k
    Kao što pretpostavismo, finale kupa u 18:00 h.
  • austrijanac
    11.2k
    Jos jedan dokaz da toj nakupini debila naše prvenstvo i kup nisu bitni.

Dok se dobro zivi od repke, kog boli kurac za domacu scenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.