• rokikaciga
    13.1k
    Može nesuđeni repstivac kao treći/četvrti stoper. Zaboravljate da ćemo mi do 1.9 odigrat cca 13 utakmica i trebat će odmorit i McKennu i Sergija (jer embargo na izlazne transfere do 25.8). Isto tako će trebat i podebljat i vezni red i dovest nekog na krilo da Bakrar može mijenjat kako treba Belju.
  • Dudu
    3k
    Dovođenje Radeljića je doslovno nikakav rizik, ako vidiš na zimu da nije to to, lako ga prodaš kao reprezentativca BiH u neku Poljsku za 600-700k.

Slično kao što bilo s Ljubičićem
  • dd29
    884
    Izvor sportsport.ba
    To je isto kao da ništa nije napisano
  • KtcGoat
    3.9k
    Kaze Kvas kod Profe da je Radeljic vise-manje rijesen
  • Blue Label
    206

To je i rekao prošle godine
  • pešća
    1.2k
    Hoxha mi poslije povratka od ozljede izgleda neprepoznatljivo. Bio sam za to da ga se zadrži i uistinu je jedno vrijeme bio skoro pa ključan igrač, ali ako se nekako može dobit 5 milijuna za njega podić rampu i bok. Pronaći konkurenciju Vidoviću, bilo bi dobro igrača malo drugačijeg profila koji napada prostor. Ima zanimljivih igrača na skandinavskom tržištu, kad se već traži tamo bek nek se obrati pažnja i na krila. U državama liga petica što valja i ima potencijal brzo pronađe kupca, Dinamo tu gotovo pa nema šanse, ali je Skandinavija zanimljiva. Lige bolje od naše, igrači sličnih primanja kao i što imaju naši u Dinamu, a mi možemo ponudit igranje europskih natjecanja, dobro sredinu za razvoj i bolju klimu.
  • tp1997
    2.6k
    Radeljić je taraba.

Povremeno pošalje neku dugu loptu koja sjedne i onda svi uzdišu na to jer u HNLu van Dinama rijetko vidiš išta što liči na kvalitetu.

Ali čovjek je spor kao blato, decision making u minusu, perpetualni rizik za žuti karton, i jedan od najglupljih igrača u SHNL (Omerović ipak odnosi zlatnu medalju).

Nikakvi Radeljići, ni pod koju cijenu. Može ajde za Dinamo II.
  • Droljo
    26.8k
    Neće ni Radeljic bit ništa lošijiKujtim Shalla

Zar i ti sine brute? :worry:

Radeljić ganja ugovor života jer je slobodan igrač sa 28 godina. Nemojte me jebat! Juniore u igru!
  • Z brega sam
    307
    Radeljić ganja ugovor života jer je slobodan igrač sa 28 godina.Droljo

U srž!

Juniore u igru!Droljo
    Apsolutno!
  • Dadox
    1.4k
    Prošl tjedan prije Osijeka nam je dolazio Matković,a sada u tjednu pred Rijeku stiže Radeljić.
  • Dadox
    1.4k
    Slične stvari sam čitao i za škota prošlo ljeto….
  • Droljo
    26.8k

Na žalost, mislim da nisi u pravu. Krenulo je ovo prije i valjda je rešeno. Ja ću poludit jbte
  • Peškaman
    9k
    Šta se brinete,možda nije Radeljić.
    Maloči ističe ugovor sredinom godine s Jarunom :lol:
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    nij strašno brate dokazali su iz kluba da znaju šta rade. Ne sumnjam da Radeljićev ugovor nije ugovor života . Možda jeste za njega jer će zarađivati više nego u rijeci ,ali sigurno nije u tanku niti Dominguez niti McKeene , vjerujem niti galešića kad smo već kod toga. Nisu ludi u klubu davati lude ugovore kakvih se nemogu riješiti ,plus stavljene su klauzule garantiram. Oba ekipa gleda samo na klub i ja im vjerujem Max da nisu glupi davati duge i skupe ugovore vise tipa 2+1 . A igrački nam i te kako može pomoći . Meni je on dobar i pošten igrač koji je zaslužio šansu i Dinamu. Mukte je ,izvoli pa se pokaži. Ja sam uvijek uz tebe
    @Droljobrate moj dobri
    Edit. I volio bi da uzmemo mišku na taj način jednog od najboljih i nakonstantijih igrača . Mukte pa nek se jebe sad
  • bazooka93
    201
    koji je nas stoper imao dvije asistencije u europi. Radeljic je skupa s Galesicom tvorio najbolju odbranu u HNL-u 2 sezone.
    Nije Nesta ali nije ni taraba kako vi opisujete. Pa Scotta su isto tako popljuvali. Da smo ga doveli prosle sezone kako se pisalo za 3+ milijuna rekao bih da je to glup potez ali kao free agent top pojacanje za rotaciju plus jako je uigran s Galesicem imaju sigurno 50ak tekmi skupa tako da imas potencijalno ugirane stopere za HNL nesto slicno sto je radio Bjelica s Pericem i Rahmanijem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.