• Paggini
    79.9k
    Scott odlazi. Izgleda kao da je od početka Boban želio Radeljića. Međutim tu se ispostavila prevelika odšteta prošlo ljeto i Zvone je odlučio čekati da Radeljić dođe kao FA.Twisted1

Nevjerojatan je taj Boban, prvo dovede igrača kojeg ne želi i sad ga jedva čeka prodati da dovede tog Radeljića kojeg toliko bolesno obožava
  • bazooka93
    201
    realov poucak zasto preplatiti kad mozes dovesti nagodinu kao FA (trent, mbappe, rudgiger itd)
    Igraci svako traze visoke place.
    Ja bi volio da skauting sluzba ima spremne igrace na listu u slucaju odlaska belje, stojkovica, sergija i da planiraju dovesti 6icu koja moze rasteretiti Misica.
  • Twisted1
    1.1k
    Nevjerojatan je taj Boban, prvo dovede igrača kojeg ne želi i sad ga jedva čeka prodati da dovede tog Radeljića kojeg toliko bolesno obožavaPaggini

A kako tebi to izgleda? Radeljić je bio prva opcija prošlo ljeto, te nakon što je propao, dolazi Mckenna, a sada je opet tu na vratima. Meni ovo izgleda da ga Boban (čitaj uprava, klub, kako god želiš) jako želi, te da je ciljan kao netko od značaja za igru kojoj želi Dinamo težiti.
  • Cruyff
    125

Prije svega, imaš potvrdu da Scott odlazi?
  • Paggini
    79.9k
    A kako tebi to izgleda? Radeljić je bio prva opcija prošlo ljeto, te nakon što je propao, dolazi Mckenna, a sada je opet tu na vratima. Meni ovo izgleda da ga Boban (čitaj uprava, klub, kako god želiš) jako želi, te da je ciljan kao netko od značaja za igru kojoj želi Dinamo težiti.Twisted1

Pa ne izgleda mi nikako, nego je naklapanje prema baljezgarijama profesionalnih baljezgatora od kojih izvlačiš definitivne zaključke.

Niti je sigurno da McKenna ide, niti da Radeljić dolazi, ali ti si od tog kreirao cijeli narativ da ovaj jedva čeka prodati vjerojatno najboljeg stopera lige, koji se potpuno uklopio u ekipu, kojeg navijači obožavaju, koji voli i ovaj grad i koji je stalni reprezentativac Škotske da dovede Radeljića koji ima grozotu od sezone.

Kakvog to ima mrtvog smisla hahahah
  • Twisted1
    1.1k
    Niti je sigurno da McKenna ide, niti da Radeljić dolazi, ali ti si od tog kreirao cijeli narativPaggini

Vidjet ćemo ;)

Naravno da ništa nije sigurno dok službeno klub ne objavi. Dalje ne želim, niti neću.
  • rokikaciga
    13.1k
    Jos jedan insajder?
  • rioda
    15.4k

Vidjet ćemo ;)
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    Ovo već lagano postaje sobata na kukuta lele:lol: onakvu kakvu je poznajemo
  • Sibirski plavac
    8.5k
    Sezona insajdera službeno otvorena
  • Kujtim Shalla
    9.1k
    i ni jedan nije nikad na pivi ,nego na ovo sa nekim iz kluba ili nekim koji zna nekog sa kim je onaj dobar :lol: pa su info iz prve ruke ,i nemogu reći o kome se radi da novinari ne saznaju prije nego se desi transfer. Pa nakon mjesec izleti i kaže pa za toga sam ja davno govorio :rofl:
  • FrodoJePurger
    600
    Imam i ja insajdersku
    Mijenjamo Bakrara za Salaha
    Jaka veza u Liverpoolu mi potvrdila (ćelav je)
  • rokikaciga
    13.1k
    Kaj ce nam taj starac. Jos jedan clanak kak gomilamo starce i strance
  • jp23
    3.9k
    A ako bude gospon insajder u krivu, hoće li onda napustiti forum?

Više mi je muka svih tih likova koji sve negativne vijesti oko kluba pišu, potvrđuju i kao oduvijek su znali i bili insajderi, pa onda ako se najavljene stvari i ne dese, onda se prave toše ili kažu da je došlo do "magičnog zaokreta".

Magično zaokrenite jezikom po jajima sa tim sranjima više.
  • Dendle71
    326
    Sezona insajdera službeno otvorenaSibirski plavac

Sezona insajdera je onog trena bila otvorena kad je haza bacio kost pred koji dan. Hvala haza
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.