• Crni86
    20.9k
    Nije moderni tehnicar stoper, nego nabijacina ili u aut ili dijagonala pa gdje zavrsi zavrsi lopta.fakin

Koje si ti utakmice gledao onda. Istina da Radeljic djeluje nezgrapno, slampavo, ali bome imao je u zadnje dve sezone itekako lopti za prste polizat. Progresivna igra mu je itekako dobra. A treba rec i da je pozrtvovan i na svaku loptu se baca na glavu.

Upravo zato i sluzi ova statistika. Vise vjerujem statistici o progresivnim dodavnjima nego necijim ocima pa makar bile i moje.
  • rokikaciga
    13k
    Meni recimo Thomas Muller izgleda na terenu kao da nikada loptu nije udario u životu, a čovjek je definirao jednu cijelu poziciju i ima jednu od najboljih tehnika zadnjih 20ak godina (ne govorim o Neymar stilu dribljanja, ima više do tehnike nego drkanje po lopti). Isto tak Radeljić izgleda kao drvo koje pripada 3.NL Centar a ne europskom nogometu.

I upravo to kaj je Crni rekao je sukus moje zadnje rečenice u postu "sa točkicama".
    I zanimljivo kak mu pašu grafovi kad je voda malo na njegov mlin (iako je zanemario kontekst cijele sezone), a odjebe točkice kad mu ne pašu.
  • Blue Label
    202

Nitko ne priča da je bolji od Galešića ili McKenne, ali nemam ništa protiv da se dovede besplatno kao 3 ili 4 opcija
  • veselko tenžera
    7.7k
    Mi trenutno imamo 3 stopera od kojih bar 1 odlazi. Za mene je Radeljić igrač ranga Galešića, samo manje atraktivan. Možda nije upgrade na Sergija i McKennu, ali nije ni velik downgrade, ako je uopće. S njim nema kocke, provjereno znamo što dobivamo i to vrijedi solidne plaće. Koliko visoke, to će Boban odlučiti.

Percepcija je zeznuta stvar. Sergi je top pa se ignorira greška koju kadet ne bi napravio (drugi gol protiv Gorice). Što realnije gledamo to će nam lakše biti.
  • scooniepenn
    6.6k

Usporedio sam i stojim pri usporedbi. On je prosle godine u Baselu bio solidan, a ove los. Poanta je da on nije nikakav upgrade u odnosu na Lisicu i Bakrara, dapace niti Topica. Kod njega ne vidim niti jednu komponentu igre u kojoj je vrhunski. Kod Spanjolca vidim ako nista drugo vrhunsku tehniku i jako dobar dribling, sto ne znaci da bi se pokazao kao pojacanje. No, postoji mogucnost. Kod Soticeka ni po cemu ne vidim da moze biti pojacanje. Potpisujem da nikoga ne dovedemo ako nam je on ikakva opcija. Topic je i nedavno u mladoj reprezentaciji izgledao bolje od njega.
  • fakin
    3.5k
    4. stoper bi nekom logikom trebao biti junior, a radeljic ako bude 3. onda galesic mora otici jer valjda se svi slazemo da ako galesic bude 2. stoper, a ovaj treci da je to nazadovanje od ovog sto imamo sad.
    Idealno je naci zamjenu Dominguezu i to je to, drugo nis ne treba na mjestima stopera dirati. Galesic 3. stoper, Zebic ili neki drugi junior 4.
  • scooniepenn
    6.6k

Cekaj, Radeljic nije downgrade u odnosu na Mckennu i Domingueza. Sjajno, svaki komentar nakon ovoga je suvisan. Meni je dovoljno pogledati odakle je i sa kojim referencama dosao Dominguez, a i sa druge strane gdje je igrao McKenna, a gdje Radeljic. Vjerojatno nije imao srece. Za McKennu i Zajca sam otpocetka tvrdio da ce biti pojacanja pa mi njihova vrhunska sezona nije neko iznenadjenje. Kao sto mi ne bi bilo iznenadjenje sto se tice Radeljica da kao alternativa McKenni moze proci, kao zamjena ni blizu. Puno sam vise za dovodjenje potentnog mladog stopera po uzoru na Domingueza uz McKennu, nego Radeljica ako pricamo o alternativnom stoperu. No, taj dio ce struka bolje procijeniti.
  • Marc
    1k
    Nepopularno al Radeljić za 0€ je top pojačanje. I ovaj “Slovenac” Srđan isto je dobar pick
  • Crni86
    20.9k
    Mnogi su sumnjali u bakrara, godu, vinlofa, hoxhu, lisicu pa i u trenera kovacevica itd itd. Pa vidimo danas di smo.

Ajmo prestat sirit narative kao da ovdje ima skauta iz barcelone i reala i tvrdit samo da je to misljenje ispravno i relevantno.

Pustimo struku koja je dokazala da zna sta radi da radi to i dalje u miru.
  • Efes Pilsen
    15.5k
    Kuzmic je za Sloveniju na Euru U21 igrao i stopera i to prilicno dobro. Omake ga je tada i skautirao.
    Od Slovenaca bi i Seslara upitao jel zainteresiran.
  • hardek
    9.6k
    Meni se čini da bi Kuzmić mogao biti zamjena za Sergija. Mobilniji i agresivniji stoper za branjenje na širokom prostoru
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    c4659c5f1643b85eddea58a39c5e91ef2cf5e9dd24b5318a389dfa74.png
    prijenos slika s mobitela

Sto se tice Radeljica po meni najbolji stoper van Dinama u HNL, rang Galesica. Besplatan, reprezentativac, lijeva noga, visok, domaci. Ja ne znam sta nam vise treba za neku rotaciju
  • Josip Frank
    261
    Da, transfer Kuzmića se kotrlja, osobno nisam za njegov dolazak, ali dobro, struka zna bolje

Zanimljivo je i to kako se u medijima Španjolac Rodriguez uopće više ne spominje, iako su svi pisali kako je naš na ljeto
  • Xpert1992
    558

Najbolje kad se tak u tisini radi, u taj transfer vjerujem onda. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.