• Zagi
    17k
    Da ali pitanje je odgovara li taj status Bakraru.
    Nazabijao se, sigurno će doći neke ponude koje će i njemu biti interesantne , a i nama treba para.
  • scooniepenn
    6.6k
    Bakrara ne bih ni pod razno prodavao, jer unatoč tome što nije primarno krilo najefikasnije je naše desno krilo by far. Lisica je probojan i brz i može biti dobar kao asistent, no od njega očekivati neku veliku efikasnost nije baš previše realno. Osim toga, imat će određenu minutažu i kao središnji napadač tako da se ne bojim hoće li to biti u kumulativu minutaža adekvatna njegovim očekivanjima. Za njega možemo dobiti 5 milja maksimalno, a to nije novac za kojeg bih ja prodao. Možda sportski sektor gleda drugačije.
  • Tranzicijski Napad
    1.3k
    Stavio sam clanak u scouting temu od SCOUTEDA na tekmu balkanskih igraca i ima jedan dio vezan uz Matkovica. Ocito je kako ima ono nesto kaj vecina ljudi ne vidi.

qRy7bby.png

F7A1jVo.png

1domv3u.png

VboiPeY.png
  • Droljo
    26.7k
    Velim vam ja...
  • Zagi
    17k
    Sve metrike bazirane na atletičnosti. Taj dio nikome nije promakao.
  • Omake
    16.8k
    Super, Lazarov je tu negdje sa Matkovićem atletski, a duplo bolji u svakoj napadačkoj statistici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.