• hardek
    9.6k
    Nadam se da sutra starta u paru sa Zebićem. Odličan trenutak za školovanje Zebića a i davanje KTCu jedan od zadnjih nastupa za Dinamo
  • prefontaine
    8k

sad ću možda ispasti nerealno glup, ali mi je nekako najlakše ovdje pitati, a da ne koristim onog AI chata s kojim nikako doći na zelenu granu, i pola njegovih odgovora je "ah da, u pravu si".

Koja je fora u ovom videu da stalno "sjecka"? Imam osjećaj da je nakon svake druge, eventualno treće riječi ovoga tko govori (a priznam da nemam pojma tko je lik), video presječen i ubačen nastavak koji može, a i ne mora imati nikakve veze s tijekom misli i govora prije rezanja?

Druga stvar, koja je svrha ovog teksta ispod, lik priča na hrvatski, a tekst ispisuje ono što on govori, a nisu karaoke.
  • Efes Pilsen
    15.4k
    Ne mogu svi cut kao ti.
  • GOAT
    5.5k
    Koja je fora u ovom videu da stalno "sjecka"?prefontaine

Pa fora je u imenu, youtube shorts tako da sadržaj mora biti skraćen i mora držati pažnju. Nekad je to odrađeno i zbog načina na koji se osoba izrazava i razgovara pa se izrezu nepotrebne stanke, mucanja i sl

Druga stvar, koja je svrha ovog teksta ispodprefontaine

Vrlo korisno ako na poslu ili školi ne mozes imati ukljucen zvuk a zanima te sadrzaj haha
  • prefontaine
    8k

Aha, znači najkraće moguće prenijeti nečiji govor/odgovor/izjavu.

Ima smisla.

Hvala :smile:
  • rioda
    15.3k
    Druga stvar, koja je svrha ovog teksta ispod, lik priča na hrvatski, a tekst ispisuje ono što on govori, a nisu karaoke.prefontaine

Oko 85 posto ljudi video gleda bez zvuka.
  • Agramer86
    899
    Nadam se da mu ekipa iz kluba sprema oproštajku kakvu zaslužuje.
  • Dinamo-SB
    1.2k
    Razmatra li se možda opcija u kojoj bi on naredne 2-3 sezone odigrao u Dinamu B?Trenutno mu je 36 godina i svi znamo da iako je ekstremni profesionalac i da ne može više na visokoj razini igrat,ali za Dinamo B u 1.NL vjerujem da itekako može par sezona odigrati,naravno ako on sam to želi. Uz to će biti odličan mentor mladim stoperima. Sukladno njegovom pristupu na treninzima i time kako se ponaša i koliko voli nogomet te da je još uvijek solidnoj fizičkoj spremi,vjerujem da to ne bi bila loša ideja.
  • bazooka93
    198
    po meni odlicna ideja ali vjerovatno se vidi u klubu kao trener
  • Ijayi Atiemwen
    5.9k
    Najbolji mentor će im biti kao trener
  • Hrc-Vg
    1.2k
    On završava sportski management, mislim da cilja na upravu…Mislim da bi on trebao ići za pomoćnika Dapcu…
  • skener
    7.8k
    Očito je da je kraj karijere blizu, vjerujem da više ni ne trenira redovito s ekipom, ali se nadam da će ovaj gospodin dobiti barem 15 min u zadnjem kolu za oproštaj.

Zaslužio je da ga svi pozdravimo za kraj i zahvalimo za sve što je dao našem Dinamu.

Nakon toga nadam se da ostaje i dalje u klubu na nekoj od pozicija.
  • rokikaciga
    12.9k
    vjerujem da više ni ne trenira redovito s ekipomskener

Poznavajuci kakav je Theo ja sam uvjeren da Theo trenira najjace od svih :sweat:

Ali definitivno ocekujem barem 15min protiv Lokse 23.05 i spalir nasih igraca
  • Jurki
    24.3k
    jasno mi je da je on na dnu hijerarhije stopera, da je logicno da ima malu minutazu, da smo poceli vise davati minuta klincima.. ali dobro velis.. trebalo bi mu dati nekaj minuta.
    Kad se matematicki rijesi prvenstvo Mckennu full odmoriti i na stoperima rotirati Tea, Zebica i Domingueza.
    Galesic je tak i tak prekomandiran u desnog beka.
    Teo je to zasluzio svojim minulim stazom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet