• sport
    5.8k
    Po Radotiću mi smo se usrali pa plasiramo priću o Matkoviću.Možeš misliti !. Svi samo seru uzimajući Dinamo u usta kako bi sebe uzdignuli.
  • Orc123
    15.5k
    zato mi se gadi raditi s klubovima iz HNLa.
  • Keyser Soze
    18.7k
    Dinamo, s druge strane, želi zadržati svoju 'jedinicu' i spreman mu je ponuditi višegodišnji ugovor vrijedan oko milijun eura po sezoni. Ipak, ključni problem predstavlja činjenica da Modri računaju na to da bi Fenerbahče trebao pustiti Livakovića bez odštete - što je u ovom trenutku vrlo malo vjerojatno.
    Torino je spreman platiti odštetu, ali i Livakoviću ponuditi znatno bolju financijsku ponudu. Na stolu je, prema dostupnim informacijama, ugovor vrijedan oko dva milijuna eura godišnje.
  • Jos-Optimus
    10k
    Mogu oni pisati da ga žele i Barca i Real...on ne želi nigdje i mogu nam ga svi lagano p...
  • Fan
    2.1k
    Ako bi došao neki klub iz liga petice iz gornjeg doma gdje bi mogao sa sigurnošću znati da će biti jedinica, vjerujem da bi razmislio o odlasku.
    Ali takav scenarij je malo vjerojatan jer Livi ne bi trebao biti kandidat za njih (u godinama već, nema preprodajnu vrijednost, ima svojih mušica) tako da mislim da je najizglednija opcija da ostane kod nas, odlično njemu, odlično nama.
  • NORTE
    23.5k
    Livaković nigdje van Hrvatske nema garantirano mjesto u prvih 11, dakle dinamo mu je jedina opcija i tako će ostati do kraja karijere.

Dva puta se opekao i tu grešku više neće ponoviti.
    Posebno sad kad je Boban tu, a novi stadioni pred vratima.

Vjerujem da Livi želi nastaviti biti šampion, a to neće biti u Torinu, Genoi ili Villarrealu.
  • Mr Anderson
    18.6k
    Što ovi pišu da će Fener tražiti 5 milja za Livija?
  • Jurki
    24.2k
    Vjerujem da Livi želi nastaviti biti šampion, a to neće biti u Torinu, Genoi ili Villarrealu.NORTE

Osim igranja liga petica i veceg ugovora bas nist. Eventualno neku konf ligu i to samo mozda.
  • vjeko1701
    24k
    Pošto su Turci u pitanju, trebamo se pripremiti za dugo ljeto natezanja oko Livija.
  • Jurki
    24.2k
    bas. Tko s Turcima ima posla, jadna mu majka. Nek se naoruza s zivcima i normabelima.
  • Droljo
    26.6k
    Može i livaković raskinuti ugovor sa Turcima ako želi. Samo se mora dobre lovice odreći. Sve se da rešiti ako se ima volje...
  • Jurki
    24.2k
    a ne znam bas. Mislim da to nije bas tak jednostavno.
    Odreknem se preostalih placa i bmk.
    Vjerojatno bi on jos Turcima trebal platiti pozamasnu cifru.
  • Droljo
    26.6k
    Kak smo onda mi uvijek u kurcu? Kad želimo igrača bez ugovora deremo jebački bonus za potpis. Kad se rešavamo igrača plaćamo skoro cijeli ugovor samo da ode.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.3k
    Zato sto kupujemo igraca koji ima dobru prodajnu vrijednost, renome, dobru polusezonu i imat ce nastupe na SP.

A npr rjesavamo se Mmaeea, koji ima ugovor kojeg nikada nigdje nece dobiti, ima problema s disciplinom u vise klubova, kada igra vidis da bi bolje bilo da ne igra.
  • blue heart 72
    3.2k
    Ma unatoč ugovoru Livija sa Fenerom, ipak smo mi na "štihu". Fener nebu nikada dobil za Livija lovu koju bi htjeli, Livi hoće isključivo kod nas, normalno da bu se moral odreći dijela love koju ima zajamčeno ugovorom u Istanbulu. Treba nam samo malo strpljenja, a mislim da imamo ljude u klubu koji su spremni na tu tursku igru iscrpljivanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.