• Pacho
    16.3k
    IMG-20260218-WA0019.jpg

Turkish Hairlines
  • Jurki
    24.2k
    poserem se tom Hasanu na posao.
  • rokikaciga
    12.7k
    Ponadao sam se da je u ludnici ali dzaba
  • Marktwain
    1.3k
    Ponadao sam se da je na kemoterapiji.
  • Thor
    2.3k
    Zatvorska zuza?
  • NORTE
    23.5k
    Zanimljiv je taj odnos dijela javnosti prema sportskim dužnosnicima

"Pavlek = lopov, ukrao je 30 milijuna skijašima"

"BH bjegunac = legenda, car, ako je i ukrao zaslužio je"
  • Jurki
    24.2k
    "Pavlek = lopov, ukrao je 30 milijuna skijašima"

"BH bjegunac = legenda, car, ako je i ukrao zaslužio je"
    NORTE

Samo jos jedan žalostan prikaz moralnog dna septičke jame u koju se pretvorilo nase drustvo i drzava.
    Prvi je lopov, jer je bio ispod radara i odmjeren u istupima, drugi je car i legenda jer je nabijal na kurac svakog tko mu je stao imalo na žulj.

Bome smo drustvo koje je davnih dana trebalo izvaditi uputnicu za ozbiljan psihijatrijski pregled i psiholosko vjestacenje u kojem bi sigurno pisalo da smo nesposobni za bilo kaj iole konstruktivno.
  • rokikaciga
    12.7k
    Meni je i dalje nevjerojatno da je Pavlek u manje godina uspio ukrast vise love
  • vjeko1701
    23.9k
    Jbg, tak je Sanader faca i ćaća s kojim se ljudi slikaju na javnim mjestima umjesto da živi u stalnom strahu da će ga dohvatiti netko od onih čije živote je uništio. Neki članovi obitelji i dalje žare i pale dosta visoko u svojim poljima i strah i trepet su dan danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.