• Pacho
    16.3k
    IMG-20260218-WA0019.jpg

Turkish Hairlines
  • Jurki
    24.2k
    poserem se tom Hasanu na posao.
  • rokikaciga
    12.8k
    Ponadao sam se da je u ludnici ali dzaba
  • Marktwain
    1.3k
    Ponadao sam se da je na kemoterapiji.
  • Thor
    2.3k
    Zatvorska zuza?
  • NORTE
    23.6k
    Zanimljiv je taj odnos dijela javnosti prema sportskim dužnosnicima

"Pavlek = lopov, ukrao je 30 milijuna skijašima"

"BH bjegunac = legenda, car, ako je i ukrao zaslužio je"
  • Jurki
    24.2k
    "Pavlek = lopov, ukrao je 30 milijuna skijašima"

"BH bjegunac = legenda, car, ako je i ukrao zaslužio je"
    NORTE

Samo jos jedan žalostan prikaz moralnog dna septičke jame u koju se pretvorilo nase drustvo i drzava.
    Prvi je lopov, jer je bio ispod radara i odmjeren u istupima, drugi je car i legenda jer je nabijal na kurac svakog tko mu je stao imalo na žulj.

Bome smo drustvo koje je davnih dana trebalo izvaditi uputnicu za ozbiljan psihijatrijski pregled i psiholosko vjestacenje u kojem bi sigurno pisalo da smo nesposobni za bilo kaj iole konstruktivno.
  • rokikaciga
    12.8k
    Meni je i dalje nevjerojatno da je Pavlek u manje godina uspio ukrast vise love
  • vjeko1701
    24k
    Jbg, tak je Sanader faca i ćaća s kojim se ljudi slikaju na javnim mjestima umjesto da živi u stalnom strahu da će ga dohvatiti netko od onih čije živote je uništio. Neki članovi obitelji i dalje žare i pale dosta visoko u svojim poljima i strah i trepet su dan danas.
  • sarac1306
    21
    Posto sam cesto privatno u Mostaru. Redovno ga viđam po boljim kafićima u gradu. Mogu slobodno rec da je lik propao ko grcka. Ni ovdje vise ne zari i pali, ima jos dupelizaca koji mu dodju za stol da pitaju kako je, to mu imponira. Ali uglavnom ke to lik u dobroj trenirci koji pije čaj od manga i nesto gleda u daljinu stalno. Tu i tamo mu bude ova zenska s njim. Ugl nek je propao, ko ga jebe. Iz vise izvora sam cuo da mu se prijetilo vezanjem i stavljanjem u gepek pa preko granice, jer se zbog svojih solara po hercegovini zamjerio odredenim ljudima koji su u tom biznisu.
  • NKDZ86
    7.9k
    Ko ga j...., bitan je ko lanjski snijeg.
  • KtcGoat
    3.6k
    Majmun se vucara po bosanskim televizijama, kad komentira bih reprezentaciju govori "mi" i " "nasi". Prica o tome kako "oni" imaju vece sanse za proc grupu od hrvatske. Uglavnom teski rektalni alpinizam.
  • Thor
    2.3k
    Nek si iscupa tu novu kosu u gurne u zicugu
  • prefontaine
    8k
    Za Isusa miloga, da ću ja nakon ovakve naše utakmice na vrhu nepročitanih poruka dočekati ovu temu... Svašta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.