Mr Anderson
Trebali bi propitkivat poslovanje saveza i da je sve posteno odradeno, — Crni86
Mali dioničar
Svetina je sva svoja obećanja ispunio i na usluzi je klubovima koliko je god moguće, zato i ima podršku. Na stranu stavljam njegove moralne vrijednosti, ali većina klubova su zadovoljni njim i ako Dinamo želi tu nešto promijeniti treba se više angažirati i biti otvoreniji prema ostalim klubovima. — Mr Anderson
Crni86
Koliko ja znam, u poslovanju ZNS-a nisu pronađene nepravilnosti, mislim na financije. — Mr Anderson
Carmichael
Mr Anderson
Surova istina hr sporta, sve boli k za sport i gledaju samo svoje dupe. Isto sranje kao u politici. — Crni86
Mr Anderson
možda Svetina ima podršku i na usluzi je klubovima koliko je god moguće, iz razloga što u tim klubovima funkcioniraju slični likovi poput njega?
Ako si unutar nekog kluba važan lik, a ujedno si mutan tip, nije ti cilj da ZNS vodi Futsal Dinamo koji nameće neku "čistu" priču i znaš da ti neće dat da radiš što si dosad radio.. — Carmichael
Carmichael
Carmichael
Crni86
Mr Anderson
Crni86
Mali dioničar
jakov1
A što se tiče interesa, i ovi koji su na kontra strani isto gledaju samo svoje interese, a ne neko više dobro. Nemojmo se zavaravati. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.