fakin
Jurki
Dinamo nije firma — fakin
Jednostavno morate shvatiti da ne možete neki posao koji radite za novce uspoređivati s nečime kao naš nogometni klub — fakin
Mr Anderson
ili petku zamjeramo kašnjenje, a bennaceru ili vareli opraštamo? — fakin
Sajla
U hotelu The Westin održana je 2. redovna sjednica Skupštine Zagrebačkog nogometnog saveza (ZNS), na kojoj su usvojene sve točke dnevnog reda većinom glasova nazočnih skupštinara.
Sjednici je prisustvovao i predstavnik GNK Dinamo, Juraj Fabijanić, koji se već na početku oglasio proceduralnim primjedbama te izrazio neslaganje s predloženim dnevnim redom.
Tijekom glasanja, uz predstavnika GNK Dinamo, protiv pojedinih zaključaka izjasnili su se i predstavnici Futsal Dinama te NK Kralj Tomislav, dok su ostali skupštinari podržali predložene odluke.
Fabijanić se u dijelu medija već spominje kao potencijalni kandidat za predsjednika ZNS-a, odnosno mogući izazivač aktualnom predsjedniku Tomislavu Svetini. Takve interpretacije očito nisu prošle nezapaženo među skupštinarima.
Naime, dio prisutnih komentirao je kako javno pozicioniranje u ulozi oporbe ne doprinosi stabilnosti i daljnjem razvoju Saveza, naglašavajući kako Zagrebački nogometni savez, kao najveći nogometni i sportski savez u Gradu Zagrebu, zahtijeva jedinstvo i konstruktivan pristup.
Iako su sve odluke formalno donesene, sjednica je otvorila pitanje odnosa unutar Saveza te potencijalnih političkih linija koje bi mogle obilježiti naredno razdoblje.
Mr Anderson
Sajla
Inače iz Dinama su dosta nespretno nešto pokušali kao lobiranje kroz druženje pa su pozvali predstavnike ZG klubova u ložu na tekmu protiv Slaven Belupa. — Mr Anderson
Crusades
Mali dioničar
Da, bila je skupština, išao je moj frend ispred našeg kvartovskog kluba kao predsjednik. Nisam ništa pisao jer se u biti ništa važno nije ni dogodilo osim nekoliko primjedbi i prigovora Fabijanića, sve točke su usvojene. Frend mi je poslije skupštine kratko popričao sa Svetinom oko nekih nama bitnih stvari, kaže da nije nikakvu zabrinutost kod njega primjetio.
Inače iz Dinama su dosta nespretno nešto pokušali kao lobiranje kroz druženje pa su pozvali predstavnike ZG klubova u ložu na tekmu protiv Slaven Belupa. Uglavnom poziv je kasno poslan, puno klubova je imalo svoje utakmice u to vrijeme pa je kako sam čuo odaziv bio dosta slab. — Mr Anderson
bongo
Mr Anderson
obzirom na to da je to tvom frendu očigledno bilo samo ometanje procedure za dolazak do švedskog stola, nije ni čudo da se za njega ništa nije dogodilo. — Mali dioničar
Sačuvaj me Bože dinamovaca u zagrebačkim nogometnim klubovima koji ljube skute Svetini, a svaku konstruktivnost na Skupštini ZNS-a nazivaju prigovorima i primjedbama. — Mali dioničar
Mali dioničar
Predstavnici klubova prvo trebaju tamo zastupati interese svojih klubova, a onda biti navijači Dinama.
Vidim da voliš popovati i docirati pa me zanima jesi se ikad raspitao zašto Svetina još uvijek ima veliku podršku među ZNS klubovima. — Mr Anderson
Crni86
Predstavnici klubova prvo trebaju tamo zastupati interese — Mr Anderson
Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.