• mosad
    2.3k
    bit će i toplije u zatvoru na stadionu
  • fakin
    3.5k
    ja bi iskreno volio da otvorimo stadion s onom europskom tekmom u siječnju. to je realan rok i mogao bi biti spektakl
  • NitkoBitan
    36k
    Meni bi bilo najbolje da se od Maksimira oprostimo utakmicom koja nam donosi proljece u Europi.
  • fakin
    3.5k
    taman da se i jedno i drugo poklopi :D u 12. mjesecu zadnja tekma na maksimiru koja nam donosi proljeće u europi, a kranjču otvorimo sa zadnjom tekmom u skupini u 1. mjesecu :)
  • FelceAzzurro
    1.6k

Malo si mi prepozitivan nego inače :lol:
    Već sam pomislio da pričaš o 2028. Godini :rofl:
  • cibona
    7.9k
    Stadion ubrzano napreduje i nadmašuje sva (moja) očekivanja. Kao netko tko svakodnevno zbog posla prolazi tom rutom mogu reći da se radi punom parom.
  • pešća
    1.2k
    Pažnju navijača, jasno, najviše plijeni novi stadion u Kranjčevićevoj ulicishameless86

U rujnu kada dobijemo izgled novog maksimirskog stadiona ne znam koga će više biti briga za Kranjču, radove i stupove. Usputna stanica koju treba odradit.

A ni sad u društvu ne osjetim neko pretjerano oduševljenje prelaskom na Kranjču, više briga oko cijena ulaznica te time oće li se izvisit za kartu zbog malog kapaciteta.

Najrađe bih prespavao tih 4-5 godina igranja na Kranjči i probudio se kad se izgradi novi Maksimir :rofl:
  • scooniepenn
    6.6k
    U mom drustvu potpuno druga atmosfera. Zeljno iscekivanje Kranjce i nakon sto tisuca godina napokon uzivanje u gledanju i navijanju na stadionu dostojnom covjeka.
  • Liks90
    4.5k
    onda prespavaj tih 4-5 godina i miran si :rofl: u mom društvu oko mene svi jedva cekaju Kranjcu, Maksimir nikom nije ni u glavi, kad bude bit će, nama je sasvim dosta takav stadion tog kapaciteta s obzirom da imamo prosjek kakav imamo, a pored toga imas sve šta je normalnom čovjeku i navijaču potrebno, krov nad glavom, akustiku i komociju… :rofl:
  • SAS1987
    19.9k
    Maksimir je Maksimir ali bit ce fino i na Kranjci. Dinamova La Bombonera a bit ce i dobra atmosfera u centru grada prije tekme :cool:
  • jedan u nizu
    17.8k
    A ni sad u društvu ne osjetim neko pretjerano oduševljenje prelaskom na Kranjču, više briga oko cijena ulaznica te time oće li se izvisit za kartu zbog malog kapaciteta.pešća

Tu si sve objasnio.
    Ljudi koji ne pohode utakmice sada, su skepticni oko Kranjce i to ih ne zanima.

Nas koji smo redoviti na utakmicama, kranjca jako veseli, jer znamo da cemo tamo provesti nekoliko godina i drago nam je da ce to konacni biti pravi stadion, da cemo imati krov, da ce atmosfera biti bolja, da ce sve zapravo biti na nivou vecem nego sada.

Ljudi koji sada ne idu na stadion, nece ni osjetiti komfor kranjce jer nece ni tamo ici na utakmice.

p.s. ako se sada zale na cijene ulaznica, kako ce onda biti kada budemo pred otvorenje novog maksimira. Ladno su si stvorili izliku za ne ici na utakmice 5 godina unaprijed. Respect
  • dinamo u srcu
    2.8k
    Ja sam uvijek za izgradnju boljeg stadiona i moderniji stadion će sigurno donijet povećanje broja ljudi na stadionu. Problem je taj da to nije toliko zbog Dinama koliko zbog novog stadiona i to je uredu i neka je i tako. To treba prihvatit i neka ih na stadionu.

Mi moramo radit da "pravih" navijača bude što viŝe i da su tu zbog kluba nevezano za stadion, cijenu i uvjete. Taj broj treba jaĉat, to prvenstveno ultrasi trebaju svojim radom. Što je grupa brojnija, to će i broj ljudi na stadionu rast. Praćenje futsal Dinama i Kk Dinama sigurno pridonosi većem broju ljudi i na Maksimiru.

Brojka se podigla u odnosu na zadnjih 5,6godina, ali i sa novim stadionom nakon početnog hypea vratit će se na istu brojku +10%.

To je realno i to je dobro da je i takav rast za jednu godinu.

Sa novim Maksimirom očekujem povećanje za novih 10% stalnih navijača na svim utakmicama.

Svakako broj od 10 000 na svakoj tekmi nije realan u skorije vrijeme. Za to je potrebno vrijeme i dugotrajan i ispravan rad grupe i kluba, svatko sa svojim mehanizmima.

Nismo ni zagrebali 10% potencijala koji ovaj klub ima sa svojim navijačima, a brojke su već sad izuzetno dobre.

Broj članova, broj ljudi na stadionu, novi stadion, porast prodaje u klupskim fan shopovima i od grupe, marketing, broj zaposlenika,broj djece koji nose dinamove dresove po vrtićima, školama, mladih sa obilježjima grupe. Sve se to podiglo na višu razinu, ali i dalje je to daleko od punog potencijala

Veliki pomak je napravljen i samo treba nastavit u tom smjeru.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska.
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    189
    Ruse se one napustene zgrade iza zapada ako dobro vidim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url