• mosad
    2.3k
    bit će i toplije u zatvoru na stadionu
  • fakin
    3.5k
    ja bi iskreno volio da otvorimo stadion s onom europskom tekmom u siječnju. to je realan rok i mogao bi biti spektakl
  • NitkoBitan
    36k
    Meni bi bilo najbolje da se od Maksimira oprostimo utakmicom koja nam donosi proljece u Europi.
  • fakin
    3.5k
    taman da se i jedno i drugo poklopi :D u 12. mjesecu zadnja tekma na maksimiru koja nam donosi proljeće u europi, a kranjču otvorimo sa zadnjom tekmom u skupini u 1. mjesecu :)
  • FelceAzzurro
    1.6k

Malo si mi prepozitivan nego inače :lol:
    Već sam pomislio da pričaš o 2028. Godini :rofl:
  • cibona
    7.9k
    Stadion ubrzano napreduje i nadmašuje sva (moja) očekivanja. Kao netko tko svakodnevno zbog posla prolazi tom rutom mogu reći da se radi punom parom.
  • pešća
    1.2k
    Pažnju navijača, jasno, najviše plijeni novi stadion u Kranjčevićevoj ulicishameless86

U rujnu kada dobijemo izgled novog maksimirskog stadiona ne znam koga će više biti briga za Kranjču, radove i stupove. Usputna stanica koju treba odradit.

A ni sad u društvu ne osjetim neko pretjerano oduševljenje prelaskom na Kranjču, više briga oko cijena ulaznica te time oće li se izvisit za kartu zbog malog kapaciteta.

Najrađe bih prespavao tih 4-5 godina igranja na Kranjči i probudio se kad se izgradi novi Maksimir :rofl:
  • scooniepenn
    6.6k
    U mom drustvu potpuno druga atmosfera. Zeljno iscekivanje Kranjce i nakon sto tisuca godina napokon uzivanje u gledanju i navijanju na stadionu dostojnom covjeka.
  • Liks90
    4.5k
    onda prespavaj tih 4-5 godina i miran si :rofl: u mom društvu oko mene svi jedva cekaju Kranjcu, Maksimir nikom nije ni u glavi, kad bude bit će, nama je sasvim dosta takav stadion tog kapaciteta s obzirom da imamo prosjek kakav imamo, a pored toga imas sve šta je normalnom čovjeku i navijaču potrebno, krov nad glavom, akustiku i komociju… :rofl:
  • SAS1987
    19.9k
    Maksimir je Maksimir ali bit ce fino i na Kranjci. Dinamova La Bombonera a bit ce i dobra atmosfera u centru grada prije tekme :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet