• Dudutapa
    2
    Umjetna trava na Maksimiru nema infrastrukturu za TV prijenos, cure inaće domaće utakmice igraju na HAŠK-u, ali tamo zbog nevremena nije bilo moguće odigrat ovo kolo pa su prebačene u S. Kraljevec

Kaj se tiče titule Agram je prvi favorit, ali ima se tu još dosta kola za igrat i sve je još moguće
  • ZG plavi 01
    29
    pa ne pratim ni ja, ali mozda da Dinamo malo vise promovira zenski odsjek kluba, mozda bi se vise ljudi zainteresiralo. U Engleskoj se finale zenskog kupa igra na punom Wembleyju. Nije naravno usporedivo zbog infrastrukture i prije svega novaca ali nije ni tamo zenski nogomet bio popularan pa su klubovi kroz marketing podigli popularnost svojih ekipa. Zamisli sad na primjer da Dinamo iduce sezone odluci staviti derbi protiv Hajduka na Kranjcu i da dabe dzabe ulaz. Sigurno bi se skupilo ljudi. O takvim stvarima ja govorim.
  • Zoran
    552

Kao sto sam prije napisal mene zenski nogomet ne zanima, ali sam za razliku od vas pogledao u zivotu više od 10-tak utakmica zenskog nogometa jer sam aktivan u nogometu kao sportski djelatnik. Nikad ne reci nikad, ali mislim da jakooo tesko da se kod nas skupi nesto vise pjudi na utakmicama zenskog nogometa. Pa 98 posto Zagreba ti nejde na seniore Dinama , a kamoli na zenski nogomet.
  • ZG plavi 01
    29
    slazem se da nikog u RH ne zanima zenski nogomet. Ali sigurno je puno toga vezano i uz kvalitetu, marketing, itd. Da Dinamo meni ponudi opciju da na Kranjci gledam zenski derbi ili ligu prvaka sigurno bih otisao pogledati. A vjerujem da nisam jedini. Clan sam kluba, podrzavam sve sekcije - musku, zensku, juniorsku. Isto misljenje imam i za juniorski nogomet. Jasno je meni da mi nikad necemo biti na razini zapada kaj se tice muskog nogometa, a kamo li tek zenskog, ali sam misljenja da bi klub trebao malo pojacati marketing za zenski tim, makar zbog tih cura.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.