• Borovljanin
    563
    Ivan Bašić iz Astane je po sofascore statistikama jako sličan Mišiću, a po transfermarktu ugovor mu istječe 31.12.2026.

Duge lopte:
    Bašić 5,3 (64%)
    Miške 3,9 (74%)

Driblinzi:
    Bašić 2,7 (89%)
    Mišić 0,6 (82%)

Zračni dueli (samo to ima za Kazahstansku):
    Bašić 1,0 (75%)
    Mišić 0,7 (52%)

Znam da kvalitetom sigurno to nije to, ali kao neka jeftina zamjena/rotacija. Mlad je tip, samo 23 godine.
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    bio vec u kombinaciji za dolazak dok je Jakir bio trener. Orenburg trazio tada previse za nas.
  • Kujtim Shalla
    9k
    Šunjić odličan večeras protiv Walesa
  • Omake
    16.6k

Malo detaljnije statistički pogledano, Mišić daje puno više kontrole i diktiranja tempa, Ilya je bolji defenzivno.

2q57ncv.png
  • Droljo
    26.4k
    Znači taman za europu da imamo dvije šestice. Mišić playmaker a Ilya više defanzivna 6.
  • Laugreano
    5.5k
    @Omake daj neki sud. Igro jucer pola sata za BiH
    [img]http://bas.png [url=https://hr.imgbb.com/[/url]
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Sucicev nekadasnji suigrac. Prema mom misljenju veci talent od Sucica, al odabrao drugaciji put. Po meni bi se jos bolje snasao na nekoj poziciji blize golu nego na sestici. Najslicniji mi se Jagusicu cini. Lijeva noga, odlican sut i prekid.
  • criticus
    6.9k

Goals/Shot on Target = 0%. Prestanite tražit dalje. Našli smo novog Miška.
  • Laugreano
    5.5k
    18 utakmica 3 gola I 6 asista ima za astanu
  • bazooka93
    189
    Ilinkovic je skupa bio s Sucicem u Zrinjskom i bio je veci talent. Pravi Redondo na zadnjem veznom.
    Sucic ima brutalne radne navike i moderne fizikalije.
    Basic izgleda kao dobar fit nakon Benaccera i kao rotacija Misicu.
    Nadodao bih i Anto Grgic iz Lugana kao fit za 8 i 6.
    I jos jedan potencijalni reprezentativac i igrac dobrih fizikalija Jozo Stanic u St Gallenu.
    Nek Omake da sud ali ima dobrih igraca koji bi se lako uklopili i ne bi bili regani kao stranci
  • Omake
    16.6k
    Mislim da je on više playmaker u vezi, 6 ili 8 koji donosi dosta progresije i nešto kreacije. Nama treba netko tko zna kontrolirati utakmicu i tko je jako kompletan defenzivno. On bi bio odlična zamjena za Dantasa u Rijeci. Defenzivno je to pretanko da bi kod nas igrao 6.

Edit
    Graf iz Rusije. Ruska liga nije što je nekad bila, ali je i dalje bolja od HNLa.

wihp0Sw.png
  • Fatos Beqiraj
    1.5k
    Gnezda Cerin i Veldin Hodza bi se isto sigurno dobro uklopili, ali bojim se da nisu jeftini bas. Ma da i Basic nebi bio jeftin sigurno 2-3 mil.
  • Sibirski plavac
    8.4k

Jel možeš napravit graf za Jasira Asanija i Besarda Šabovića? Ovaj prvi mi je zapeo za oko još na Euru 2024., u Koreji trpao i u domaćoj ligi i ligi prvaka, a sad trpa i u Iranskoj ligi. Drugi je bio dosta dobar u 3 sezone u Djurgardensu, sad je u Mls-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.