• NitkoBitan
    35.9k
    Ma 8 milijuna eura nas kosta samo pst nemojte nikom rec.
  • Nolifer
    14.4k

Germanijak doznaje...

:lol:
  • MateG
    210
    BiH portali pišu kako Marko Marić ide u Željezničar kao sportski direktor…
    Eto im ga, vrlo rado ćemo im ga prepustit :) pitam se tko će bit prvi Francuz koji će doć :grin:
  • OsamŠest
    7.2k

Možda onda imamo kupca za Mmaeea? :smile:
  • Dzoni
    4.7k

Nije im dosta ova sezona i činjenica da su ove sezone imali 3 trenera i 1 pobjedu u prvenstvu u 5 mjeseci.
    Baš su dodali gas do kraja da sjebu klub
  • Common Sense
    1.4k
    Koliko sam čuo, vodila se mrtva trka, ovi iz Želje su dugo vagali koga odabrati - M. Marića ili Palikuću.
  • Zagi
    16.7k
    Pa dobro, nije baš ni lako odabrati koji je od te dvojice lošiji. Obojica imaju dosta argumenata za tu titulu.
  • Lihtmašinac
    1.3k
    Prekjučer, 23. ožujka, bio bi 81. rođendan velikom Krasnodaru Rori, preminulom prije par godina.

Njega sam se sjetio malo prije, kad sam u temi "Filmovi - Serije – Knjige" naišao na pitanje:

Vjerojatno je već bila tema, ali koji su vam favoriti nogometnih dokumentarnih filmova/serija?superhik

E, pa jedan od filmova koji se svakako mora naći među odgovorima je "Generacija 1967". Evo ga ovdje:

Gdje god bili, gospodine Kraso, neka Vam je lijepo i dobro, počivalo Vam tijelo u miru Božjem! Mislimo na Vas s ponosom što ste bili dio našeg Dinama. Kao što rado mislimo i na Vašu pokojnu škvadru - Štefa, Rudača, Žogu, Gucu, Ramljaka, Zambatu i sve ostale nažalost otišle od nas.

Svaka čast toj gospodi u vjekove - dokazali su da Dinamo može osvajati i europske titule, bez obzira što je to bilo davnih dana. Na mladima je da slijede njihov primjer!
  • Paulie
    940
    cijela kuća u renovaciji iznutra i izvana, al ograda kao kulturna baština sa početka 80ih se ne dira.. riječ je o selu u hercegovini

[img]http://rp86.jpg
  • Dzoni
    4.7k
    Beljo i Kovačević su proglašeni igračem i trenerom mjeseca ožujka u HNLu
  • Omake
    16.6k
    Od 4 igrača HNLa koji dobivaju preko 70% zračnih duela, 3 su iz Dinama, McKenna, Dominguez i Goda.

k2SjwLz.png
  • Mihael2305
    1.6k
    Hoće li biti druženje u z centru?

Pošto ne dolaze igrači
  • dragošlapa
    6
    Top! Jel znaš možda kaj su ove različite boje kod oznaka igrača? Mislio sam da su pozicije, ali nisu, a ne bih rekao ni da su odigrane minute.

Ali Goda doktore! Trebalo bi vidjeti samo za bekove, koliko vidim prvi poslije Gode je Heister, 10% slabiji i na manje duela...
  • Omake
    16.6k
    Godine. Što mlađi to crvenije, što stariji zelenije.
  • austrijanac
    10.6k
    Ispod Pajača papir ne možeš podvuć kad skoči.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet