• mlinchica
    5.3k
    Kad si već tu, a i ostalim ljubiteljima Dutton family, krenuo spin off s Kaycejem

https://m.imdb.com/title/tt36849871/?ref_=ext_shr_lnk
  • NerminB
    1.1k
    Pogledao GOT naravno ali nikad da nadjem vremena za HOTD sve do neki dan. Zasad mi je ok, malo sporo na pocetku al hajd.
  • NKDZ86
    7.9k
    U petak izlazi film peaky blinders na netflixu :fire:
  • Droljo
    26.4k
    Jel ovo jako strašno?
    Trenutak nestajanja
  • jedan u nizu
    17.8k

Ozbiljno pitas ili?

Ma nije uopce jako strasno. Prva polovica mozda za zene da se scimaju, ali kasnije vec znas vise manje o cemu se radi pa kao i da nije neki horor.

Nakon sto sam pogledao film, iskreno nisam znao sto da mislim o njemu :sweat:
  • Droljo
    26.4k

Ipak pogledao sad. Ok film. Nije jako strašan.
  • Batigol
    143
    pogledaj"Bring her back"...
    Nije da je toliko strasan ali meni je bolji film...
  • Droljo
    26.4k

Ok.
    Samo da se razumijemo ja ne želim da je strašno :grimace:
  • NerminB
    1.1k
    Weapons je dobar film ali sam ocekivao vise. Ceka se Obsession horor, cini se zanimljiv. I Lee Cronins The Mummy.
  • Kruno
    1.4k
    Odgledao sinoc film Peaky Blinders the immortal man, seriju sam obožavao a film mi je pomalo razocaravajuci. Toliko su ga najavljivali al s obzirom da je na Netfixu ništa cudno.
  • Hnlovac
    4.6k
    I ja odgledao One Battle after Another. Dobar film, Sean Penn odlican, ali stvarno nije za 6 Oscara. Možda 1 ili 2, i to isključivo za glumu

Kad ga usporedim s Parazitom koji je osvojio 4...

Kažem, skroz Ok, ali primjeti se ta inflacija Oscara u zadnje vrijeme. Sve se bojim kakav ce bit taj Sinners, čini mi se ista priča kao i s Black Pantherom, da nemres kritizirati zna se zas
  • Droljo
    26.4k
    Sve se bojim kakav ce bit taj SinnersHnlovac

Crnačka verzija 'od sumraka do zore' ništa manje, ništa više. Pogledao ga prije par mjeseci i nisam mogao vjerovati kad sam čuo za nominacije. Suludo! Film je treš. Zajebancija.
  • Paggini
    78.8k

Od cijelog filma, jedino ova minuta i po valja, sve ostalo je baš nemilo smeće
  • jedan u nizu
    17.8k
    Kažem, skroz Ok, ali primjeti se ta inflacija Oscara u zadnje vrijemeHnlovac

Mislim da je tu zapravo problem nedostatak kvalitetnih filmova, pa zapravo vise oskara odnose osrednji filmovi i to u vise kategorija.
    Pogotovo kada ulozis dosta para u produkciju, slika, zvuk budu odlicni, efekti takoder i lagano odneses te kategorije. I automatski kada ulozis 500mil u produkciju, imas jebeni marketing, automatski probijas box office i budes najgledaniji film.

Odmah si jedan od rijetkih filmova koji je kandidat za vise oskara, makar nekada nebi odnio niti jedan. Hihg budget produkcija, marketing odrade svoje.
  • superhik
    12.1k
    Vjerojatno je već bila tema, ali koji su vam favoriti nogometnih dokumentarnih filmova/serija?

Nešto tipa Copa90: Derby Days
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.