• mlinchica
    5.3k
    Kad si već tu, a i ostalim ljubiteljima Dutton family, krenuo spin off s Kaycejem

https://m.imdb.com/title/tt36849871/?ref_=ext_shr_lnk
  • NerminB
    1.1k
    Pogledao GOT naravno ali nikad da nadjem vremena za HOTD sve do neki dan. Zasad mi je ok, malo sporo na pocetku al hajd.
  • NKDZ86
    7.8k
    U petak izlazi film peaky blinders na netflixu :fire:
  • Droljo
    26.3k
    Jel ovo jako strašno?
    Trenutak nestajanja
  • jedan u nizu
    17.8k

Ozbiljno pitas ili?

Ma nije uopce jako strasno. Prva polovica mozda za zene da se scimaju, ali kasnije vec znas vise manje o cemu se radi pa kao i da nije neki horor.

Nakon sto sam pogledao film, iskreno nisam znao sto da mislim o njemu :sweat:
  • Droljo
    26.3k

Ipak pogledao sad. Ok film. Nije jako strašan.
  • Batigol
    143
    pogledaj"Bring her back"...
    Nije da je toliko strasan ali meni je bolji film...
  • Droljo
    26.3k

Ok.
    Samo da se razumijemo ja ne želim da je strašno :grimace:
  • NerminB
    1.1k
    Weapons je dobar film ali sam ocekivao vise. Ceka se Obsession horor, cini se zanimljiv. I Lee Cronins The Mummy.
  • Kruno
    1.4k
    Odgledao sinoc film Peaky Blinders the immortal man, seriju sam obožavao a film mi je pomalo razocaravajuci. Toliko su ga najavljivali al s obzirom da je na Netfixu ništa cudno.
  • Hnlovac
    4.5k
    I ja odgledao One Battle after Another. Dobar film, Sean Penn odlican, ali stvarno nije za 6 Oscara. Možda 1 ili 2, i to isključivo za glumu

Kad ga usporedim s Parazitom koji je osvojio 4...

Kažem, skroz Ok, ali primjeti se ta inflacija Oscara u zadnje vrijeme. Sve se bojim kakav ce bit taj Sinners, čini mi se ista priča kao i s Black Pantherom, da nemres kritizirati zna se zas
  • Droljo
    26.3k
    Sve se bojim kakav ce bit taj SinnersHnlovac

Crnačka verzija 'od sumraka do zore' ništa manje, ništa više. Pogledao ga prije par mjeseci i nisam mogao vjerovati kad sam čuo za nominacije. Suludo! Film je treš. Zajebancija.
  • Paggini
    78.6k

Od cijelog filma, jedino ova minuta i po valja, sve ostalo je baš nemilo smeće
  • jedan u nizu
    17.8k
    Kažem, skroz Ok, ali primjeti se ta inflacija Oscara u zadnje vrijemeHnlovac

Mislim da je tu zapravo problem nedostatak kvalitetnih filmova, pa zapravo vise oskara odnose osrednji filmovi i to u vise kategorija.
    Pogotovo kada ulozis dosta para u produkciju, slika, zvuk budu odlicni, efekti takoder i lagano odneses te kategorije. I automatski kada ulozis 500mil u produkciju, imas jebeni marketing, automatski probijas box office i budes najgledaniji film.

Odmah si jedan od rijetkih filmova koji je kandidat za vise oskara, makar nekada nebi odnio niti jedan. Hihg budget produkcija, marketing odrade svoje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.