• tp1997
    2.6k
    Pretpostavljam da je greška, piše da je anketa aktivna narednih 1693 dana
  • Kujtim Shalla
    9k
    Da je kojim slučajem dotični dnovinar slušao sa razumijevanjem Bobana i Capellasa znao bi da nam rezultati više nisu glavna opsesija nego sistem i izbacivanje mladih iz naše škole u prvu momčad. Da će se rezultati vidjeti tek poslije . Sve ide po planu ali konja da se ne uvrijedi životinja svrbi Capellasova plaća . Mrš stoko, ja vam meni dao prići klubu ili da sa zvonim oko vrata uđete da vas čujemo
  • Ludovic IX
    10.9k
    ako capellas odn škola izbaci jednog igrača za prvi sastav svake godine, zasluzio je plaću od 250k ili 300k godišnje
  • Dadox
    1.4k
    Krušelj čini se buši po nalogu nekog iz kluba ili Kovu ili Capellasa!?
  • Droljo
    26.3k
    Ja mislim da su jednostavno glupi. Koji smisao ima bušiti bilo koga u klubu kad se vlasti i sise ne mogu dokopati nikako. Članovi glasaju a članovi smo mi.
  • Jurki
    24.1k
    Krušelj čini se buši po nalogu nekog iz kluba ili Kovu ili Capellasa!?Dadox

Krušelj jedino buši svoju blentavu glavurdu, a milicijoner njega doslovno.
    To kaj on piskara članke, to moze objesiti mačku o rep.
    I Kovi i Capellasu, a bome i Bobanu ce jedini sudac biti rezultati i uspjesi Dinama.
  • Zagi
    16.7k
    Ma ne vjerujem da itko ikoga tu buši niti da ima prostora za neke teorije zavjere.
    Mislim da je istina puno banalnija.
    Svi ti novinarčići su tu. Čitaju svakodnevno.
    Iskreno i ja bi da mi je to posao. Gdje ćeš naći ideju za svakodnevni članak o dinamu ako ne ovdje.

I tak naš Krušelj čita uz jutarnji mirogojček i nađe Krizyev post
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/859778
    te moj post ispod toga i misli si, opa potencijalna dramica. Obratite pozornost na to da se nije osvrtao na kategorije čije rezultate Krizy nije stavio.
    5 klikova istrazivanja bi ipak bilo previše posla. Pa nije on plaćen da se bavi novinarstvom....
    Ubacio je Capellasovu plaću radi dodatnog dramskog efekta i izmislio mogući sukob.

Kada čitate osvrtne tekstove nekog od ovih novinara koji na dnevnoj bazi moraju izvacivati članke o dinamu i tekst vas podsjeti na neku raspravu koju ste vodili na Zoni prije par dana, ne pričinjavaju vam se bijeli miševi.
    Upravo tako rade.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube