• javolimtebejako
    4.5k
    u 00.30 prijateljska od repke? bolje gledat Stevena Seagala na Doma tv
  • Dzoni
    4.7k
    I da Hrvatska napravi nekako veliki uspjeh na svjetskom, i dalje će ovo po meni biti jedno od, ako ne i najgore svjetsko prvenstvo ikad zbog svih ovih sranja na i oko turnira
  • seljak86
    3.1k
    Od kad se proširivao format na 48 je bilo očito da će biti teški flop od prvenstva.
  • Dzoni
    4.7k
    Čak to i nije najgora stvar, od cijena karata, procesa dolaska u Ameriku, cijena svega tamo, nasilja i kulturnih ratova koji se tamo vode pa do pedofila koji je dobio nagradu za mir itd itd.
  • Zg123
    3.5k
    Linodala je bas nesto nervozan previse u zadnje vrijeme. Vidim najavljuje se 3 od iza sto ima logike ali svaki put kad bi to igrali izgledalo bi lose
  • Navijač Dinama
    11.9k
    Ne branim Dalića, daleko od toga, nisam jednom pisao ovdje debelo kontra njega, niti sam nekakav njegov apologet, međutim prije svega, ajmo malo "odvadit".
    Prijateljske su utakmice, od njih samo možeš profitirat.

1. tko ti može upast u reprezentaciju i istaknut se kao neizostavni član iste, te na kog možeš računat u budućnosti, bez obzira bio trener Dalić, Pero, Mato, Đuro ili Ante.
    2. Vršit smjenu djela generacije(Modrić i Perišić u prvom redu između ostalog)
    3.adaptiranje novih formacija, sustava igre, kao i igrača(što stoji pod prvom stavkom)

Važna stavka također koja se ne gleda, odnosno ljudi su slijepi kad se govori o reprezentaciji, da igrači koju dođu, dakle tih 25-26 igrača(malo manje 23-24 obzirom na 2 golmana koja su ti tu realno reda radi i ako ne daj Bože zatreba) na okupljanje, svi u svojim klubovima igraju u nekim drugim sustavima,sistemima, s drukčijim suigračima itd..

Drugo. Igrači na ovakvim okupljanjima kao i kad su kvalifikacije za svjetska,europska ili liga nacija budu skupa tjedan-dva max, nikad nije ni istih 23-24 igrača.

Mi (krenuvši uvijek prvo od sebe) od Kovačevića nismo očekivali pribrise igre nakon prva dva tri mjeseca, neki ni nakon pola godine, bilo je smješno,žalosno i nerealno komentirat igru Dinama, nije prošlo vremena kako spada.

Tako da u tome svemu, na SP/EP ili pogotovo u ovakvim prijateljskim, očekivat neki sustav,sistem ili uigranost pribrise neke igre, ne znam ni sam čega i što sve ne, kad se pogleda koliko oni vremena zajedno provedu, tko igra u kakvom klubu, i onda postavit neko nerelano očekivanje medalje,polufinala i gegenpressinga pod muss mi je teški debilizam svih debilizama. Najčešće to rade ljudi koji su cijepljeni od nogometa i realnosti ili su ga igrali tek nekad na tjelesnom, nakon što su prethodno birani zadnji, pa eto za popune.

Treće. Englezi koji glase za neku šatro nogometnu silu,koljevku istog tog nogometa, najbolja liga i nogomet na svijetu i daleko godinama, najbolji igrači itd itd, jedna te ista priča i narativi svih ovih godina, stadioni, publika, novav, država od preko 55 miliona stanovnika imaju kroz tu svoju slavnu nogometnu povijest gledajući reprezentaciju koliko medalja? Jedno srebro sa Eura(2024) i to je praktički to(da, imaju i ono neko prvenstvo iz doba dinosaura).
    Hrvatska ima 3 medalje (sve sa svjetskog, najprestižnijeg i najvećeg nogometnog natjecanja u povijesti) i medalju onu iz Lige Nacija (iako mi ta Liga nacija osobno nije neki bitni natjecateljski ešalon).

Pa oni da su na našem mjestu i da mogu imat ovakve medalje dali bi pola one svoje palače, Big Ben, guzice, a bogami i pola pokretne imovine.

Spustimo se malo svi na zemlju sa očekivanjima, trovačinom i slično, nije na odmet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.