• Borovljanin
    560
    Uf, meni dobro dres izgleda. Pogotovo na fotografijama kada ga netko nosi, mislim da će i na terenu dobro izgledati.

Baš nešto prepoznatljivo za Svjetsko
  • KtcGoat
    3.3k
    Kaj mislite, jel ovo nasa najizjednacenija reprezentacija ikad sto se tice ranga i klubova u kojem igraju?
  • Dzoni
    4.7k
    Meni nisu loši dresovi, ali definitivno nisu vrijedni onoliko koliko koštaju, niti matchday verzija niti stadionska verzija
  • dragošlapa
    4
    Meni bezveze, općenito nisam fan malih kockica, još ovaj "fejk" gradijent nekako, ali generalno mi je dost treš spika... Najbolji mi je i dalje prvi dres iz Rusije.

Btw, ovo je zadnji dres koji nam dizajnira Nike, jel se zna već tko je novi sponzor?
  • hardek
    9.5k
    Jel postoji neki igrač sa boljim PR-om od Silića? Mislim dečko nije loš golman, ali koliko se njega gura u taj avion za Ameriku čovjek bi rekao da je Courtois. Ovdje pričamo o dečku koji je do prije koji mjesec bio 2. golman 2. najbolje ekipe u ligi a dojam je da je bliži odlasku na SP nego Beljo koji će zabiti preko 30 golova u sezoni. Čudo
  • Xpert1992
    508
    Budu ga prodali na ljeto za 2 milje.
  • Kujtim Shalla
    9k
    Beljo ide na svjetsko a ovi nek se bore . Po meni Budimir mora , a Matanovića bi prije Muse poveo ako nastavi zabijati u Bundesligi
  • Jurki
    24k
    kaj je njima u glavi? Slama?
    Livi i Kotarski su prva dva golmana.. a Pandur mora biti treci jer igra stvarno u najtezoj ligi na svijetu i vrlo su blizu vrhu tablice.
    Po ocjenama na sofi, jer ne gledam njihove utakmice bi zakljucil da jako dobro brani.
    Mislim da bi to stvarno bilo nepravedno prema njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.