• Paggini
    78.6k
    Kad gledam adidasova remek djela, ovo je fkt teški geto
  • Dudu
    2.9k
    Meni dugo nije bio ružniji, pogotovo kad se brojevi kockasti dodaju, bez njih i ok :meh:
  • Mathiasovi Chageri
    7.8k
    Meni ovi dresovi imaju baš teški 2002 vibe, kad se i Nike malo tražio kod nas dok se nisu konsolidirali sa SP 2006. Baš dresovi u kojima bi očekivao vidjeti Anthonyja Šerića i Juricu Vranješa.

Nakon Adidasovih divota koje su izbacili za vikend, ovo je baš koma. Jedva čekam Adidas nakon SP.
  • Noel
    20.4k
    Meni su ovi čak dobri. Čista šahovnica bez nekih velikih kvadrata ko na zadnjem. Nije sad neka senzacija ali nisu ni tolko loši.
  • Goncalo Santos
    3.5k
    Dres bez dodatne personalizacije kosta 159.99 eura...
  • KtcGoat
    3.3k
    Dresovi su već dostupni u službenoj online trgovini HNS-a te u prodavaonicama Sport Visiona po cijeni od 159,99 eura za "match " izdanje dresa, odnosno 109,99 eura za "stadium" verziju i golmanski dres, koji je prvi put put u prodaji. Crveno-bijeli dres će premijeru imati u petak (0.30) protiv Kolumbije. Plavi dres predstavit će 1. travnja (2 sata) u dvoboju protiv Brazila.
  • ZG plavi 01
    17
    Mislim, na stranici footy healines je jos davno objavljen leak tog dresa i vidim sad da su bili u pravu, tako da nisam iznenadjen, ocekivano
    https://www.footyheadlines.com/2025/08/2026-world-cup-kit-overview.html
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.