• fakin
    3.4k
    slažem se
  • Pacho
    16k

Jebeno je kad po HNL-u stalno sere jebivjetar koji je kao trener u istom bio apsolutni prolaznik, a vrhunac trenerske karijere prije nego sto mu je pala sjekira u med s reprezentacijom mu je poliranje devinih testisa po kozojebistanima.
  • Lynx17
    4.5k
    Musa mora ispast. Lik je drvo. Vidjelo se kako je igrwo kad je bio u jacem klubu. Nije ga na mapi bilo.Ludovic IX

Oprosti, ali glupost.
  • Zagi
    16.6k
    Kaj je to nedavno opet kenjao po ligi ili su to one izjave od prije?
    Nakon SPa , a naročito Maroka bio bi izrazito glup da opet ide u slične dubioze.
    Iako , ne bi me iznenadilo.
  • Droljo
    26.3k
    Ja bi dalića smijenio i prije svjetskog. I kovačevića isto.
  • KtcGoat
    3.3k
    dalica u dinamo, kovu u reprezentaciju?
  • rokikaciga
    12.5k
    Ne dirajte mi Kovu, pogotovo za ovog dvoličnjaka
  • Jurki
    24k
    nadam se da se zajebavas.
    Lik je teska trenerska prevara.
    Srecom pa je to zalizano krme tovar i nikad ga se nebu spominjalo u kontekstu klupe Dinama.
    Nakon SP-a kad neke stvari procure u javnost, bjezi on u neku Arabiju, Emirate da se skloni.
  • KtcGoat
    3.3k
    nadam se da se zajebavas.Jurki

A jel papa katolik?
  • ZG plavi 01
    17
    Tko god da ide od njih jasno je da ce dobivati minute na kapaljku, spicu ce igrati Budimir i Kramaric. Kramaric je vjv biti neki spoj za sve pozicije. Igrat ce spicu, krilo, desetku, ovisi o protivniku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.