• rokikaciga
    12.6k
    Idiotski clanak covjeka koji je za Dinamo/Mamica napisao knjigu u stilu "Mamic je los ali je puno toga dobrog napravio"

Odjebi u skokovima.
  • Jurki
    24.1k
    Potpisao bi odmah sad da narednih 20 godina u niti jednoj kategoriji ne uzmemo naslov prvaka, ali da svake godine u prvu momcad prikljucimo 2 kvalitetna igraca.
    A ostale prodamo kroz Dinamo II u solidnim transferima. I postotcima za buduci transfer.
  • Zagi
    16.7k
    Kvaitetan sistem rada uz dobru rudu će polučiti i rezultate.
    Nije im konkurencija Benfica , Sporiting , Barca i Ajax već ova naša boranija.
    Neka titula, titule su dobre.
  • Borovljanin
    560
    Kakva je Barcelona u mlađim uzrastima? Jel redovno osvajaju naslove u svim kategorijama ili kaskaju?

Mislim da je šteta za klub veličine Barcelona da ne osvaja, ne znam, titulu u kadetima. Ne znam smiju li si takvo što dopustiti.
  • Jurki
    24.1k
    ovo sad ne kuzim. Kaj nije u GUP-u prenamijenjeno zemljiste u Mandlovoj za sportske namjene?
  • Noel
    20.4k
    Danas objava kluba za 30 godina transparenta Dinamo Svetinja.

Volio bi u budućnosti vidjet na prvom dresu negdje malo iza na leđima Dinamo Svetinja. Ili Dinamo Zagreb iznad svih.
  • prefontaine
    7.8k

I još kad bi bilo u originalnom fontu... Brutala.
  • masacusec
    7.5k
    Upravo ovogodišnji 4.dres je presedan u integraciji znakovlja naše grupe u formalnu prezentnost službenog kluba na terenu. Naravno da bih htio da i prvi dres ima naše decentne simbole, no možda i previše tražim....
    Stoga me čudi kaj u ovim daljnjim krugovima izbora za 4.dres za slj godinu nema više motiva grupe.

Jedna digresija, još prije 20godina smo pokušavali i lobirali kod vodstva kluba da implementiraju motive naše grupe na dresovima, no naravno, naišli smo na toralni ignore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet