• serbus
    5.9k

Nadam se da nemamo novog Perića.
  • Pacho
    16.1k
    @FazeN

Bravo za prozivanje degenerika koji odreduje vrijednost HNL igraca na TM-u.
  • Dzoni
    4.7k
    Faze Nouns je kao Andrija Jarak u exposanju tovara i njihovih boleština
  • prefontaine
    7.7k
    još da zaposli kolegu @Pacho kao vanjskog suradnika u onim situacijama kada treba upotrijebiti neke ne baš tako česte i svakodnevne epitete...
  • rakurs
    2.7k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/njegova-reforma-dinamo-kosta-25-tisuca-eura-mjesecno-a-nisu-prvi-ni-u-jednom-uzrastu-15692060

Prekrasno je gledati kako "Dinamovi" novinari svaki dan traže novu stvar u klubu za koju se mogu uhvatiti i prikazati klub u što gorem svijetlu. U isto to vrijeme tugu s juga se prikazuje u potpuno drugačijem svijetlu. Ne kukam inače na ovakve objave, ali ovo me baš naživciralo. Nije prošla ni godina dana, a Antolićev poslušnik govori da ništa ne valja jer mlađarija nije prva u svojim kategorijama.
  • Crusades
    22.9k
    Klasični Krušelj... ne trebaju nam neprijatelji kad su "Dinamovi novinari" ovakvi
  • Ludovic IX
    10.9k
    ovo slobodno prebaci u shit of the day/month/year
  • Dzoni
    4.7k

Citirat ću jednog mrtvog četnika :"Oh kako je lepo biti glup"
  • prefontaine
    7.7k
    A da smo, kojim slučajem, u svim kategorijama prvi, išao bi članak kako sva ta prva mjesta ništa ne znače ukoliko neće izbaciti par igrača koji će kandidirati za seniorsku ekipu.
  • austrijanac
    10.6k
    Zašto Zvone onda nije odma uzeo Capellasa za trenera, a ne “trpio” i davao podršku bezuvjetno Kovo?

Imao je sigurno prilika za taj potez i prije ljeta, a bome i poslije.

Inteligentno razmišljanje Dražene!
  • Dzoni
    4.7k
    Pojavila se nekakva anketa u aplikaciji opet o članskom danu, zar će opet uskoro biti ili je neka greška?
  • rioda
    15.1k
    Krušelja sam prije barem donekle ozbiljno shvaćao, ali nakon što je Antolićevu biografiju pretočio u svoju knjigu, uopće se više ne obazirem na njegove tekstove. Vjerojatno su nastavili suradnju pa zapravo Antolić iznosi svoje misli u Krušeljevim člancima.
  • Jurki
    24.1k
    pa kaj znaci kaj smo osvajali naslov prvaka u mlađim kategorijama, kad je zadnji igrac kojeg smo uveli u prvu momcad i dobro prodali - Baturina.
    Ako je za nekaj potrebno vrijeme, onda je to u nogometnoj skoli.
    Poteze koje vuces danas, vidis prve rezultate rada za 3-4 godine.
    Debil se godinama bavi novinarstvom i to bi trebal znati.

Lako za to kaj je glup, al je veci problem kaj je zloban.
    Drazene, pozdravi milicijonera nakon kaj se isprska po tebi.
  • striko
    3.2k
    Upravo mi knjiga došla pod ruke. Da preskočim ili vrijedi pročitati?
  • rioda
    15.1k

Pa ja sam je pročitao u jednom danu jer mi je tematika bila zanimljiva. Isplati se pročitati čisto zbog nekih informacija oko demokratizacije i izbora, da vidiš koliko je ta Barišićeva strana bila jadna, smotana i nepripremljena. Ali dobar dio knjige izgleda kao da je Antolić šaptao Krušelju na uho sadržaj dok je ovaj tipkao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet