• emilperska
    15.3k
    Nakon 27 kola imamo 10 bodova prednosti. 9 kola prije kraja.

Zadnje priblizno usporedivo osim Bjeličinih 2 sezone je sezona 2022/2023 pod Čačketom. Tad smo nakon 24. kola imali 12 bodova prednosti. Ali je onda krenuo pad. Nakon 27og kola Čačke je dobio otkaz jer smo bili pali na +7 i bile su one sheratonske borbe oko kluba i vjv se htjela neka galvanizacija dobit s Bišćanom.

U toj sezoni smo onda nakon 28. kola povecali prednost na 9 Hajdukovim kiksom kod Istre i to držali do kraja. Naslov je osiguran 3 kola prije kraja remijem na Poljudu.

Za ovu sezonu želim da se to završi još bezbolnije. Da ne bude kikseva u naredna 2-3 kola kojima vraćamo jogurt u igru i bez nepotrebnih smjena trenera u naoko dobivenom prvenstvu jer se uvukla nesigurnost. Zelim da par juniora dobije solidne minute itd itd.

Za kup me boli kurac. Zločesti dio mene bi se veselio našem neuspjehu da jugočetnička gamad ide u KL, a ne EL. Ali to je morbidno, znam. Sam si nemrem pomoć. Veseli me činjenica da moraju navijat za nas.
  • Crusades
    22.8k
    Imamo 11 bodova prednosti (zbog omjera), igra sada je neusporedivo bolja nego te sezone i "jogurt" sigurno neće pobjedit sve do kraja da bi se mi morali bojat nekog eventualnog našeg kiksa. A o uređenosti kluba tada i sada da ni ne pričam.

Makar bi ja kao cilj postavio sve pobjede do kraja.
  • rioda
    15k
    Sve je to lijepo, ali kako ćemo preživjeti isplatu bonusa igračima za osvojene trofeje?
  • rokikaciga
    12.5k
    Makar bi ja kao cilj postavio sve pobjede do kraja.Crusades

Ovo uvijek mora biti cilj kad je u pitanju Dinamo. Cilj mora biti 36 pobjeda u HNL, 5 pobjeda u kupu tj osvajanje i minimalno prolazak skupine u Europi (preferabilno LP)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet