• NKDZ86
    7.8k
    :lol:
    Brzo je došlo od lokomotive do veličine pimpeka
  • deda
    44.6k
    Eto vidiš i sad netko kaže da je sramota, a kužiš koji je to evolucijski skok samo u raspravi. :cool:
  • Crni86
    20.7k
    Pitanje je što je sramota tj. što je dobro ili loše u životu? Ako se nešto ponavlja, stabilno je, standardno ili čak ima lagani trend rasta onda to ne može biti sramota. Jel sramota ako imam pimpek od 10 cm i to mi netko svaki dan ponavlja. Nije, to je realnost.deda

Dajte ovaj post nekak pingajte da se pojavi na svakoj stranici ove teme da ljudi vise prestanu srat o sramotnim posjetama i brojkama.

Odlicna metafora deda! :smile:
  • ShanKu
    2.1k
    Kad vidim ove žalopojke na broj prodanih karata i ja izgubim volju za dolaske na tekme, vjerujte mi :sweat: ali ne dam se!
  • Dzoni
    4.6k
    Bilo bi bar duplo više ljudi da vrijede godišnje i besplatne ulaznice, a i da nije poprilično oblačno
  • deda
    44.6k
    Za ozbiljno dečki. Godinama sam išao na Loksu u Kranjču kad je bilo 1000-1200-1500 ljudi. Kad smo prešli 2.000 bilo je vau. Jesenas je bilo 3.300, evo danas će biti vjerojatno 3.600-3.800. Tko ne vidi trend i napredak taj je slijep. A to da će nas doći 10 keka na gostovanje Lokomotivi ili tak nešto za to trebamo bar još 10 godina. Ako i tada.
  • Hnlovac
    4.5k
    Nije da nas pravdam, ali (ako maknemo korona sezone) ovo će biti najslabije posjećena sezona Lokomotive još od 17/18. Kranjča, kakva god da je bila, bila puno poželjniji stadion za otići od Maxa

Posjete na Kranjči nisu pale samo kad mi dolazimo u goste, već i skoro svim ostalim klubovima. Prošlih sezona bi bez beda i nas i Tovara bilo po 4+ tisuće , protiv Rijeke po 1500,2000, na malim teksmma bi iz kvarta došlo 300ak, 400ak gledatelja, sad ih dođe 33

Ove sezone će Loksa imat jedva 18 000 gledanje skupljeno, a na Kranjči bi došlo to do 30ak tisuća
  • Liks90
    4.4k
    kad bude nova kranjca bit će iznad prosjeka :lol:
  • deda
    44.6k
    U pravu si. Kako god ipak se Loksa udomaćila na Kranjči i dolazio im je neki broj ljudi koji sad na Max baš i ne ide, a i nas je više rajcalo otići na gostovanje u Kranjču ako ništa zbog promjene ambijenta. Zato i ponavljam da će ovo danas biti najposjećenija tekma Lokse u sezoni i po meni sasvim solidna brojka.
  • NitkoBitan
    35.9k
    Veliki redovi na karatani, pozurite dok nije nestalo!
  • ZG plavi 01
    14
    milijun ponovljena laz postane istina. Neki odredjen broj ljudi ocito smatra da bi Dinamo trebao svaku domacu utakmicu imati gledanost minimalno 10k i da je ispod toga sve sramota, a nisu svjesni da bi prije 3 godine na ovu utakmicu doslo 500 ljudi. I tako bu se svako kolo dok smo na Maksimiru ovdje na zoni vrtila ista spika i rasprave. Trebaju ljudi shvatit da Dinamo ima svoje brojke koje za manje utakmice idu u gabaritima 3000-7000k i to bu tak bilo. To se nece promjeniti. Moze Dinamo imati 200k clanova, gledanost bu ostala ista.
  • tigric
    1.1k
    koliko od toga je sjever?
  • deda
    44.6k
    2.300
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.