Zagi
NORTE
mađaronima je u prvoj sezona nakon otvaranja stadiona HNL posjećenost porasla za 83% u odnosu na prošlu sezonu, koja je bila rekordna u odnosu na sve prijašnje sezone zbog dobrih rezultata.
porast u odnosu na prosječnu HNL posjećenost u periodu od 06/07 do 22/23 je 281%
to je jedini koliko-toliko relevantan podatak za hrvatsku, jer drugi moderan stadion jednostavno ne postoji. — db-izbjeglica
db-izbjeglica
ak se neko kuzi ,dal se moze u 95 dana napraviti kvalitetno idejno rijesenje?nekak mi je to malo za po meni ovak veliki projekt.. — shameless86
NORTE
ak se neko kuzi ,dal se moze u 95 dana napraviti kvalitetno idejno rijesenje?nekak mi je to malo za po meni ovak veliki projekt.. — shameless86
vjeko1701
nemamo istok. i tko brani ljudima da odu na sjever ili zapad? ili jug koji se otvara kad ima potrebe. ljudi imaju 5 tribina da odaberu, ali ne idu na utakmice jer je istok zatvoren. je sigurno. — fakin
Hnlovac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.