• Ritam Ulice
    2.6k
    nadam se da ga nece pustit
  • GOAT
    5.2k
    Prelose. Ako budu poslali ponudu znas da ce biti lowball a u slucaju da se ovome ide mislim da cemo ga pustiti za tu neku sicu a njega tesko zamjeniti
  • Fan
    2k
    hahha pa doslovno ti je Sokota izjavio na podcastu to.Orc123

Prijatelju, pa upravo o tome ti pričam.
    Znači vjeruješ mu na riječ da te ponude dolaze i da nema apsolutno nikakvog govora, niti najmanje šanse, da samo diže cijenu igračima?
    S tobom bi bilo izrazito lako manipulirat...
    Ne treba nikome vjerovat dok ne dođe službena ponuda i to je to (a zapravo ni onda vrlo često ne znamo o kojem se točno iznosu radi, pogotovo ako su neki bonusi uključeni).

Što se Bakrara tiče, uf...ja mislim da nam je on izuzetno bitna karika koju ne bih dao ispod 7-8m.
    Da, to je možda nerealan iznos za njega, ali mislim da nama do te cifre puno više vrijedi na terenu nego tih 5,6m eura razlike (osim ako se procijeni da možemo za te pare nać boljeg i da nam neće falit).
  • Chempers
    1.3k

Što 30? Ako jedan Gvardiol moze za 90 onda očekujem da netko ponudi barem 50 za Domingueza. Barca se sigurno grize sad što nemaju te pare da ga vrate.
  • Krizy
    70k
    hvala ti na infu stvarno nisam gledao niti znao za to, ali osim što je nogometaš Luka Stojković je i budući maneger......i još je Dinamo proigrao pod njim plus je Beljo krenuo trpat....još i od Belje mu dati provizijuhanibal

Kad već razmišljaš na tako glupi način, treba li Stojkoviću uzeti novac jer nam je izbio prolazak protiv Genka, a još ranije nas košta bodova sa svojim djetinjastim ponašanjem?

Ostanak je bio dobra odluka i za klub i za Stojkovića, a ti pišeš nevjerojatne gluposti.
  • DrRatoljub
    633
    Da se nadovežem na komentar skautske službe, mislim da Pršir, ako bi ga Gorica pustila za neku manju cifru ne bi bio loše rješenje za 6icu s klupe. Jer on zna igrati, a pokazao je da moze biti vrlo solidan obrambeno i trkacki nema problema. Nije više mladi talent, ali mogao bi pomoći kao Goda ili svojevremeno Budimir na napadačkoj poziciji. Igrac s klupe za kojeg se ne brineš ako ulazi. Da be bi imali situaciju kao zadnje 3 sezone gdje se znojimo nakon svakog Misicevog istegnuća mišića.
  • austrijanac
    10.5k
    Kaj sve nece covjek inteligentno procitat ovdje 18.3.
  • rakurs
    2.7k
    Pršir, ako bi ga Gorica pustila za neku manju cifruDrRatoljub

Ističe mu ugovor na ljeto. Neće on kod nas sigurno, barem se nadam. Ali u Hajduk/Rijeka/Osijek bi vrlo lako mogao.
  • vjeko1701
    23.6k
    ali u Hajduk/Rijeka/Osijek bi vrlo lako mogaorakurs

Paušić otvara šampanjac.
  • Mr Anderson
    18.3k
    Ispod 30 milja ne bi ga dao nikadmrgud

Znači, budućnost je da će otići džabe kad mu istekne ugovor?
  • Jurki
    23.9k
    Torino i transferi.. nek si uzmu Gojaka iz Rijeke.
    Sigurno je u pitanju posudba s opcijom otkupa.
    S tim ciganima nebi vise nikad posloval.

Edit: damo im Mmaeea za 100 keka i vozi.
  • scooniepenn
    6.5k
    Zaista se nadam da Bakrarov odlazak nije uopce opcija. Taman smo uboli sa njim, dajem nam zbog svoje raznovrsnosti na sirini u napadu, top karakter, brutalno efikasan i sad bi ga trebali nakon manje od godinu dana prodati za 4 do 5 milja. Vise od toga u ovom trenutku necemo dobiti.
  • Nolifer
    14.3k
    Dobro je sve u napadu, kad imaš već trojicu raspoloženih Diona Drena i Belju, kaj će ti više...
  • Noel
    20.4k
    Zvone i ja nebi dali Bakrara za 10 Batistuta..
  • Droljo
    26.2k
    S tim ciganima nebi vise nikad posloval.Jurki

Šta su oni krivi? Gojak je tamo odigrao ko pička, nije se snašao i to je to. Normalno da ga nisu uzeli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.