• Progressive overload
    443
    I ja se tome nadam, da ćemo imati skoro 100% popunjenosti sve vrijeme dok se ne vratimo na Maksimir. Ali realnost je po meni drugačija. Biti će nekih manje zanimljivih utakmica uz niske temperature di ti Kranjca ne daje neku zaštitu.

Ako uzmemo da punimo vs Rijeke i tovara nama na malim utakmicama treba otprilike 9700 gledatelja da imamo prosjek od 10000. Ta neka loša utakmica nam može srušiti prosjek u drugoj ili trećoj sezoni na Kranjči. Ma da bi bilo lijepo da budeš u pravu i da dođemo čim bliže 10k stalnih.
  • Zagi
    16.4k
    Nebu ljudi imali 100%-nu dolaznost. Uvedeš ono "prepusti ulaznicu".
  • SAS1987
    19.8k
    Kranjca ce biti rasprodana skoro svako tekmu, mislim da mi nismo svjesni koliko obitelji, žena, djece itd gubimo zbog infrastrukture. Pa taj naš stadion osim na zapadu gore nema ni poštenog WC-ja.
  • jedan u nizu
    17.7k
    Kranjca ce biti ''IN'' mjesto u gradu.
    Prvih nekoliko utakmica sigurno rasprodano, a kasnije ce se rasprodavati jer je ''in'' i place to be.
    Sami hype oko dostupnosti ulaznica ce odraditi svoje.
    I onaj tko ne ide nikada na utakmice, ce otici ako mu se stvori prilika.
  • Thor
    2.1k
    Decki i cure,nece nikad nigdje biti 100 % dolaznosti gdje got bio i kakav god bio stadion iz xy razloga. To je nemoguce. Nekad se razbolis,nekad moras nekam otici, itd,itd. I to je normalno. Opcija prepustanja godisnje za tekmu je dobra opcija. Ili das frendu.
    70-75 % ili vise je odlicna brojka dolazaka godisnjska.
    Za kupnju pojedinacne karte ce biti veca zaintetesiranost pa time mozda i veci pritisak a onda i vece odgovornost dolaska i godisnjaka.
    Kranjca je odlicna, steta da se nije moglo ugurat cca 15 soma nekak, onda bi bila idealna.
  • seljak86
    3.1k
    Ne znam mrzim li više riječ "hype" ili "in" u ovom kontekstu.
  • Mathiasovi Chageri
    7.7k
    Ako je marketing zig-zag Medvešćaka mogao napraviti event od sporta kojeg nitko u hrvatskoj ne prati, onda bi parcijalna popunjenost Kranjče bio epski fail.Zagi

Mi smo u Zagrebu razvili umjetnost iz pljuvanja i zatiranja svoje vlastite povijesti i tradicije. "Sport kojeg nitko ne prati u Hrvatskoj" u Zagrebu ima bogatu povijest, a taj isti "zig-zag Medveščak" je do raspada bivše države bio jedan od najpopularnijih klubova u državi, redovito punio Ledenu, imao čak i bolju praćenost od nekih drugih dvoranskih sportova. Čak i da stavim eru EBEL-a sa strane gdje si jedno 6-7 godina imao svaka tri dana 6500 ljudi u dvorani, početkom novog tisućljeća si imao po 2500-3000 ljudi na finalu PH.

Sport kojeg nitko ne prati btw trenutno puni u prosjeku 70% dvorane u jednom drugom gradu u Hrvatskoj, a klub iz istog je upravo igrao utakmicu playoffa u krcatoj dvorani. Nije baš istina da nitko ne prati.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.