• Dzoni
    4.5k

Ovakvim ljudima bi radio nešto što nije primjereno za forum
  • Kepec
    9k
    Znaš da je bila dobra tekma kad imaš samo 16 strana za prelistat dan nakon. Da nije bilo onakvog prvog poluvremena ne bi se niti 10 stranica skupilo. Dečki su nas samo malo narajcali i onda nam pokazali da bu sve dobro i da nemamo potrebe brinuti. Nikakvo spuštanje na +7, nikakva nervoza, nikakvo ispuštanje naslova, polako sve je u redu.

Bio sam ultra ljut na Stojkovića nakon kartona u Belgiji, ali ovo kak taj dečko igra je nekaj nevjerojatno. Kombinacija s Beljom i udarac po golu u 51. minuti, zatim par minuta kasnije povukao loptu od naše polovice izvrtio njihovu dvojicu i puknuo jako dobro izborio korner. Sudjelovao kod prva tri gola, kod prvog gola je nabacio Galešiću na glavu koji je pogodio u ruku Grgića i općenito ima najbolje ubačaje. Drugi gol, 71. minuta apsolutna perverzija od asistencije za Vidovića, koju minutu kasnije dobio loptu iza leđa koju je uspio staviti pod kontrolu, proigrao Lisicu koji je zatim asistirao Belji za 3. gol. To su samo situacije koje sam iz sažetka izvukao još tu ima nebrojeno situacija, proigravanja i driblinga kroz utakmicu. Jako me podsjeća na Olma u Dinamu i nadam se da će posložiti glavu jer ima ogroman potencijal.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.5k
    nadam se da će posložiti glavuKepec

Ovo je krucijalno, nadam se da su u klubu i angažirali nekoga da radi na psihološkom planu s njim.

Inače, perveznu tekmu je odigrao jučer opet :strong:
  • Marktwain
    1.3k

Takvim spodobama bi uveo da skeniraju godišnju 4 puta, na puta na ulasku na stadion i tribinute ta na izlasku s istih.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Meni je ipak vrhunac iskustva bio na poluvremenu mama koja tjera sina da otvori e dnevnik i pokaže joj je li ispravio nekaj. Dečki više ni na tekmu ne mogu pobjeć od mame
  • Sajla
    18.9k
    Jučer je bilo svega na tekmi, kaj se gledatelja tiče. Ima jedan, uvijek isti glas negdje iza mene koji od prve sekunde sere po jednom igraču. Nekad je to Hoxha, jučer je bio Topić, pa se prebacio na Soldu. Da, imamo igrača koji (još?) nisu onoliko dobri koliko bismo htjeli od igrača dinama, ali kad ga kreneš hračkat dok još nije pustio ruku onog klinca s kojim je izašao iz tunela... jebena je to frustracija.
    I videl sam Blaža iz Večernje škole u dinamovoj hudici na tribini, može i on u temu poznatih koji navijaju za dinamo.
  • Mr Anderson
    18.3k
    Iza mene ima jedan koji svaku utakmicu skida sve bogove igraču koji odigra povratnu loptu, a ne dao Bog da netko vrati golmanu, taj je najebo. Nije bitno što čovjek kurca o nogometu ne kuži nego ga je ružno slušati. Bio sam se par puta zakačio s njim radi toga, na kraju sam odustao. Nema smisla, nema pomoći takvima, samo se čovjek iznervira.
  • DerHerrKool
    372
    Ma takvi su tamo samo da bi izbacili frustracije iz sebe. Njemu nije bitno jel na tekmi ili na rođendanu. Svugdje bu našao nekaj za kritizirat jer ak već seb nemreš dić, onda barem možeš druge spustit za privremeni osjećaj da je bar neko gori od tebe. Sa takvima nema razgovora.
  • NerminB
    1.1k
    kaj reci na to da ima ljudi koji dođu do kentaura, ocitaju godisnju, okrenu se i odu u birtiju glet utakmicu.Jurki

Jel moguce ovo?
  • shameless86
    1.6k
    kad smo vec kod svakakve ekipe na tribini jucer..ne sjecam se kad sam vidio toliko ekipe sa hot dogovima po tribini..i to usred tekme odu,pa se guraju nazad dole..
  • Jurki
    23.8k
    Jel moguce ovo?NerminB

Nazalost je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.