• Svi na Sjever
    3.4k
    Nevjerovatno kako Galešić kad igra, uvijek prema naprijed nešto donese, il gol ,il asistencija,protiv Varaždina Zelenika mu skinuo zicer,a čovjek je stoper.

Igra sa dosta samopouzdanja s obzirom na minutažu, neki igrači koji su danas dobili priliku trebali bi se ugledati na njega, igrate za Dinamo malo više garda ,osobnosti i same kvalitete očekuje se u vašoj igri.
  • Gelipter
    4.5k
    Kak mi je žal ekipe koja nije bila i ne ide na tekme neg tu prosipaju crnilo i kenjaju... baš puno propuštate braceki...
  • njurci10
    508
    i meni žao da nisam bio, ali udaljen mi Maksimir 900 km :confused:
    Doduše ja ne prosipam crnilo :cool:
  • Gelipter
    4.5k
    uvijek naglasim, iako mislim i da se podrazumijeva, tko je daleko ili je spriječen nekim ozbiljnim i legitimnim razlogom naravno da se na njih ovo ne odnosi, ali da svejedno, kmečanje i prosipanje crnila jednostavno nije i nikad ne bi smio biti dio dinamovog mentaliteta. (Drugo je odmjerena i dobronamjerna kritika kad treba.)
  • hb1
    570
    Galešića se više ne može ignorirati, za mene je on jednak projekt kluba kao i Valinčić ako ne i veći, napunili smo njegovu poziciju momak je sutio i radio i svaki put kad bi dobio šansu iskorstio bi je na najbolji mogući način, ili Sergi ili Moris, zaslužio je start.

Nadam se da naš stručni kadar na čelu sa Zvonom razmišlja o nasljedniku šestice, ne kako nadomjestiti Mišića nego o projektu žile kucavice veznog reda i odabir nekoga dostojnog tog velikog zadatka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.