• mosad
    2.3k
    Jedna velika kurcina za Slavena
  • Nemrem igra Dinamo
    5.5k
    Another day in the office :cool:
    Ajmo dalje...
  • Dinamo Sector
    77
    Rutinski od drugog poluvremena.,Beljo na nivou!
    Idemo dalje samo tako :cheer:
  • jedan u nizu
    17.7k
    Do kraja sezone potpisujem SVAKU UTAKMICU sa 15 stranica na temi utakmice!!
  • Dzoni
    4.5k
    Fino, rutinerski.
    Nažalost, bilo je više onih koji su igrali slabo nego onih koji su bili dobri, ali ovi dobri su zato bili izvanredni.
    Ponovo nastavljamo sa ritmom 4 gola po tekmi, ono čemu trebamo što više težiti, sad kad nemamo pritisak nikoga iza
  • Thor
    2.1k
    Volim teeeee dinamooo :love:
  • Kruno
    1.4k
    Još nema sažetka na maxsport
  • Orc123
    15.4k
    Iskreno, rađe gledam pobjede 4:2 nego 1:0 i slicno...bravo ekipa...s pola gasa i bez nekih kljucnih igraca...
  • Mr Anderson
    18.3k
    OK je to bilo, čak ni prvo poluvrijeme nije bilo tako grozno, osim što je bilo sporo. Da smo zabili jednu šansu, druga priča. Na žalost opet iz prvog udarca primamo gol. Dobra reakcija na poluvremenu, dobra zamjena Goda za Vinlöfa, poslije Topića i Valinčića. Stojke je naš motor, kad on igra, igraju svi. Žao mi jedino što Soldo nije bolje iskoristio priliku.
  • Jima
    1.2k
    Kratki dojmovi nakon što sam stigao doma. Goda top energija, igrača kao Stojketa nemamo, on je naš 15+ mil prodaja prije svih, Beljo klasa, ali Galešić... Uletio kao zamjena, nabrijan, pozitivan, odmah iznudio penal. To je igrač koji je trenutno ispred Morisa, a možda i Domingueza. Nemam riječi koliko mi se njegov govor tijela sviđa. Nikako promašen transfer, bar neka dobra odluka prošlog menagmenta.
  • Fabercaster
    904
    Trenutak večeri uvjerljivo: 64. minuta 1:1 - Beljo
    Štanga: SVI! SVI SVI!
    Volim Dinamo! *dum* *dum* *dum* *dum* *dum*
    Volim Dinamo! *dum* *dum* *dum* *dum* *dum*
    Volim Dinamo! Volim Dinamo! Volim ga jako!

Inače zanimaju me 2 stvari:
    1.) Kad je Dinamo zadnji put bio ovako efikasan u jednoj polusezoni? Osim Rijeke svima smo zabili minimalno 3 gola ove polusezone u ligi.
    2.) Kad je zadnji put napadač zabio hattrick? Sjećam se Oršića ali on je ipak bio krilo
  • Ljubo
    437
    za ovo drugo mi nebi nikada vjerovao ali odgovor je Drmic Rudešu.
  • Ljubo
    437
    a ovo sam malo istražio i najefikasnija sezona u zadnjih par godina je 20/21 gdje smo u prvoj polusezoni zabili 65, a u drugoj 64. To vrijedi za sva tri natjecanja, kup, hnl i Europa.
  • Jurki
    23.8k
    Bok, kaj smo igrali denes?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.