• Doktor Kunić
    6.3k
    Na koji način se misli prodavati godišnje ulaznice za sljedeću sezonu?

Znači za Maksimir imamo sjever i zapad, a na polovici sezone bi trebali preći na novi stadion na kojem je veći broj opcija i tribina. Prodaja godišnjih po broju utakmica za maksimir, a na zimu nova prodaja za kranjču? Ipak zbog toga mislim da ćemo mi odigrati cijelu sljedeću sezonu na Maksimiru još
  • indijanac
    42

uf da. pišanje na prstima je isto jedan plus što dužem ostanku.
    Komocija na Kranjči bi nas samo razmazila.
  • fakin
    3.4k
    Nauković je rekao da je plan cim stadion dobije sve dozvole da se tamo odma presele utakmice
  • The Undertaker
    9.7k
    Slikovito, to je kao da kupite novo auto i date da ga vozi netko drugi dok vi još vozite staro i ružno.
    Stadion Maksimir iz 87. nije isti stadion kao ovaj danas. Sve moje uspomene na Maksimir su sa tribina Istok stajanje i Istok sjedenje koje operativno ne postoje više.
  • Thor
    2.1k
    Ma kaj se upce raspravljamo o tome. Kad bu gotiva Kranjca,i imala sve papaire i regana selimo se tam odma. Volim maksimir i svoje mjesto i puno je emocije ali jbg.zivot ide dalje. Idemo na Kranjcu cim prvo "mozemo". :wink:
  • Str1nger Bell
    3.4k
    Do ugodnih 16°, bez ikakvih povjetaraca i mogučnosti kiše Maksimir, sve ispod 16° sa mogučnosti par kapljica Kranjčevićeva.
  • Do kraja2023
    397
    Opcija 2, posto imam veliko povjerenje u nase politicare!
  • dragošlapa
    0
    Opcija 1, nemamo kaj čekat, a i očekujem veću posjećenost... Plus, fakat ne želim da jebena Lokomotiva igra prvu tekmu na novoj Kranjči

Iskreno se nadam da će počet planirat rušenje Maksimira prije samog preseljenja na Kranjču, taj vremenski raskorak mora biti minimalan
  • über alles
    2.5k

U pola cijene ,polu sezonu ,to jedino ima smisla.
  • serbus
    5.8k
    Ja sam za što duži boravak na Maksimiru jer me strah nove Rujevice. Kako to ide kod nas da ne bi "slučajno" falio jedan papir da krene gradnja. Kad novi Maksimir bude gotov i imam kartu u đepu i dalje im neću vjerovati da imamo novi stadoon. :rofl:
  • seljak86
    3.1k
    Broj 2 jer sam staromodan, čangrizavi starac u duši i mrzim promjene.
  • mali M
    9.7k
    Glasao sam za jedinicu mada mnogi znaju da sam ogromni skeptik oko cijele priče...
    Glasao sam za jedinicu iz 3 razloga. Prvi je što bi stvarno i mogla biti spremna sva dokumentacija za rušenje do kraja godine. A drugi je što nam ni da sruše Maksimir do temelja ništa ne garantira da neće otezati gradnju slijedećih 10 godina.. i što smo onda dobili sa time da čamimo na starom stadionu velikog kapaciteta kojeg vrlo rijetko popunimo, a i ne možemo puniti jer je jedna velika tribina i tako bez upotrebe, sjever gore skroz van svake pameti i upotrebe jer je nefunkcionalan i svijet za sebe, zapad gore krnji bez pokrivenih osnovnih ljudskih potreba.
    A treći je zato što kako je netko već naveo, efekt Futsala.. stalno puna Kranjča će ful formirati "bazu" navijača koja ima naviku odlaska na utakmice i ti na Maks ideš sa već spremnih 12-15.000 navijača koji su stalni u dolascima..
    Sjećam se i ja kad sam sa 9 godina skupljao čepiće iz stolica po zapadu dok je stari gledal tekmu, pa prve tekme na starom sjeveru dok smo kao novi klinci služili ko živi štiti bojsima kad su išle kornjače, pa do istoka gdje smo proveli zabrane spomena Dinama..
    al kako je rekao netko, idemo dalje, nema boljeg poticaja da naprave novi stadion ako vide da toliko krcamo Kranjču da je novi Maks neizbježan
  • pencilneck
    999
    Nisam shvatio kako nastavak igranja na starom i oronulom stadionu umjesto na novom i modernom pomaže da se taj stari i oronuli stadion brže sruši i sagradi novi?
  • fakin
    3.4k
    doslovno nikako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.