• Noel
    20.3k
    Opcija 1.

Samo gledam sportsku stranu. Atmosfera koja bi uvelike mogla utjecat na naš rezultat u sljedećoj sezoni. Mislim da će krcata Kranjča bit strah i trepet za bilo koga da dođe. Europa ili HNL nebitno. Instant preseljenje. Ionako je Maksimir bez istoka ko bez duše. Srce još pumpa ali je duša odavno
    izgubljena. Bit će to težak dan za nas nostalgičare ali preseljenje odma.
  • Jurki
    23.7k
    Treba cekati sa selidbom dok se ne rijesi sva dokumentacija, potpisu svi ugovori da ce gradnja krenuti tad i tad.. a ne da se dogodi.. odemo na Kranjcu, nekaj se sjebe i dobimo odgovor.. pa kaj bi hteli? Imate gdje igrati.
    U Hrvatskoj je moguce apsolutno sve.
  • Ritam Ulice
    2.5k
    Opcija 1.

Maksimir treba rušit, a sentimentalne razloge stavit na stranu i tekme počet igrat odma na Kranjči jer će nadam se dati bolji navijački doživljaj, stvarati jaču atmosferu, privlačiti više ljudi na tribine i na koncu omogoćiti da klub napokon igra na stadionu koji je funkcionalan, ugodan i dostojan ozbiljnog nogometa u svim vremenskim uvjetima dok se ne izgradi novi, moderni plavi dom.

Zauvijek ću pamtit Maksimir, ovakav kakav je - za mene je bio prvi pravi stadion na kojem sam bio i osjetio prvu pravu navijačku atmosferu, buku tribina i emociju zbog koje se Dinamo voli.
  • rioda
    14.8k
    A opcija 3? Ostanak cijelog pogona na Maksimiru dok ne krene rušenje, a igranje utakmica na novoj Kranjči čim dobije dozvole?
  • Liks90
    4.3k
    Pa dobro nije nas al će bit zamjenski, novi moderni stadion, u našem glavnom gradu. Kom se ne svidja nek neide, to je vrlo jednostavno, očito postoje ljudi koji ni ne žele novu kranjcu, a to je onda problem malo dublji…nas stadion je ruglo koje treba sto priie srušit, možeš voljet Dinamo, kao sto ga svi volimo do neba, Al stadion nam je ruglo i to je to
  • Niko1986
    6k
    Opcija 1 jer imam osjećaj da će puna Kranjča biti kao puna Dvojka ili puna Cibona na futsalu.
  • NerminB
    1.1k
    Sve mane ovakvog Maksimira daleko nadmasuju sentiment a vjerujem da ce bit knedla u grlu kad se bude rusio. Maksimir je ubojica atmosfere i stadionske, navijacke estetike, ljudi ce toga postat potpuno svjesni tek kad dode do preseljenja. Kec ko kuca.Bogoljub

Apsolutno se slazem.
  • Crni86
    20.6k
    Jedini nas pravi dom je maksimir kakav god da bio, dokle god se ne krene rusit to je nas staidon i nas dom. U svom domu trebas biti koliko god je to dugo moguce. Stvar je tradicije i nekakvih vrijednosti. Ruzan je, propustan je ali je nas, krajnceviceva nikad nije i nikad nece biti nas stadion vec samo zamjenski. Zamjenski za vrijeme kada se na maksimiru nece moci igrati jer ce se rusiti, a ne da se na njega pobjegne prvom prilikom.

Drugi aspekt je svakako politika i odredeni pritisak da bi se dodatno izvrsi pritisak da se sva obecanja ostvare.
  • Jima
    1.2k
    Opcija 1 - iz svih nabrojanih razloga kolega, a naročito iz sigurnosnih razloga. Da li treba da se dogodi neka tragedija, da padne neki komad betona i ozljedi nekoga, ne daj Bože gore. Idem sutra među ostalim i s malom kćerkom na utakmicu i ona često mora na wc. Pa u onom toi-toi dijete pokupi sve moguće boleštine. Smatram da trebamo gledati širu sliku (sigurnost, djecu, invalide...), a ne samo nostalgiju. Ja mogu gledati po kiši, snijegu, ali nismo svi isti.
  • OsamŠest
    7.2k
    2

Dok imamo svoj stadion, igramo na njemu. Bez polemike.
  • Denle
    83
    Opcija 1.

Pod slijedecim uvjetima:

- datum dovrsetka i preseljenja u Kranjcevicevu treba biti poznat u pocetku nove sezone (do tog datuma se trebaju odrzavati manifestacije, memoari, posebni dogadjaji na Maksimiru, da bi mu se odalo postovanje)

- firma koja ce rusiti Maksimir mora biti izabrana do datuma preseljenja

- cim se preselimo u Kranjcevicevu, rusenje Maksimira mora krenuti
  • skener
    7.5k
    Opcija 1.

Pod slijedecim uvjetima:

- cim se preselimo u Kranjcevicevu, rusenje Maksimira mora krenuti
    Denle

Zapravo znači da si ipak za opciju 2
  • Tvrdica McTvrdi
    4.8k
    Opcija 2 da se napravi pritisak i stekne garancija. Novi stadion se čeka desetljećima, ostat pola godine duže. Ne bih selio dok ne bude da isti dan je već oprema za rušenje na tom mjestu. Ipak je u konačnici politika ta koja vodi ovo tako da trust me bro priče ne prolaze
  • Sajla
    18.8k
    kolika je mogućnost da UEFA ili HNS krenu komplicirati s licenciranjem Maksimira jednom kad stadion u Kranjčevićevoj bude gotov i na neki način nas prisile na selidbu?
  • NKDZ86
    7.8k
    na Maksimiru do rušenja. to je jedini naš dom, kakav god da je dok je u funkciji, tu smo/sam!
    Kak i Vidović kaže, kakav god da je, ima dušu stadion.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.