• Liks90
    4.3k
    1665 do sad, 556 danas, konačni obračun ide u ponoć :)
  • deda
    44.5k
    1. dan 747
    2. dan 362
    3. dan 583
    = 1.692
  • Neron53
    2.4k
    Ide to lagano do 3500-4000 prodanih i 7500 prisutnih :)
  • Ivanmtk
    1.7k
    Zagreb ne voli Dinamo
  • Paggini
    78.2k
    Evo, povukao sam emocionalnom ucjenom dvije osobe koje se deklariraju kao dinamovci, ali idu na utakmice NIKAD.

Ne vole "dinamovci" kad ih se unižava, samo im recite "vi ste kurac a ne dinamovci, pičke žvaljave najlakse gledat na tvu i srat" i kupit će kartu.

Za još guideova mi se javite u inbox
  • NKDZ86
    7.8k
    u zagrebu ima svega, a najmanje pravih purgera.
  • Mr Anderson
    18.2k
    u zagrebu ima svega, a najmanje pravih purgera.NKDZ86

Kaj to znači? Pravi purgeri su kao većina na stadionu? malo morgen.
    Nas je 5 u ekipi koji stalno kupujemo zajedno godišnje i idemo na tekme. Od nas 5 jedini sam ja rođen u Zagrebu i mogu proći pod nekakvog purgera (otac i djed rođeni u Zagrebu). Mali uzorak, ali dosta govori.
    Pa imaš tu na forumu hrpu ljudi koji žive u Zagrebu ili u krugu 30 km pa ne idu na stadion nego drkaju po mobitelima i laprdaju po forumu za vrijeme utakmica.
  • Kumerle
    2.6k
    Evo, povukao sam emocionalnom ucjenom dvije osobe koje se deklariraju kao dinamovci, ali idu na utakmice NIKAD.

Ne vole "dinamovci" kad ih se unižava, samo im recite "vi ste kurac a ne dinamovci, pičke žvaljave najlakse gledat na tvu i srat" i kupit će kartu.

Za još guideova mi se javite u inbox
    Paggini

Ovako najviše možemo utjecat na ljude da idu na stadion jer ne postoji magični stapić.

Kad bi svatko jednog povukao...
  • Hnlovac
    4.4k
    Također. Kod nas ak odeš do 2. generacije u Zg je rođeno 10%. Ulica mi je puna svakakvih purgera koji su tu 4 generacije valjda i ne mogu 2 igrača nabrojat

Čak smo i hajdukovce znali dovuc na tekme, a ove nikad. Ja i ovu tekmu pecam ljude pa bum vidio koliko bu ih doslo
  • Mr Anderson
    18.2k
    Čak smo i hajdukovce znali dovuc na tekme, a ove nikad. Ja i ovu tekmu pecam ljude pa bum vidio koliko bu ih dosloHnlovac

Da, i onda te takvi, ko npr. mene prošle sezone pred tekmu s Bayernom u Münchenu pitaju jeli se može kak srediti za njih 9 (pun kombi) karte za utakmicu. A ne znaju gdje je Maksimir.
    Takvi se isto budu čudili kak ne mogu za Kranjčevićevu za neku atraktivnu tekmu dobiti karte.
  • crophantom
    3.4k
    Ja znam po Futsal Dinamu, imam frendove iz Dubrovnika, Hajdukovci neki manje ili više zagriženi, hodaju na Futsal Dinamo češće od 99 posto Dinamovaca koje ja osobno znam.
    Čak su na Milan išli u LP, njih 10tak sve skupa, Dubrovnik, Makarska, Omiš, odu tu i tam i na neku manju.

Ove Dinamovce, jednom godisnje ak se uspije poklopiti svemir i zvijezde da ih navučem na Maks, dobro je. Ove sezone npr jos nisam uspio.
  • Derby
    798
    Od nas 5 jedini sam ja rođen u Zagrebu i mogu proći pod nekakvog purgera (otac i djed rođeni u Zagrebu).Mr Anderson

Nisam rođen u Zagrebu i smatram se Purgerom. Isto kao što osobe koje su rođene u Zagrebu a navijaju za Hajduk smatram Tovarima. Pa makar im se svi u zadnjih pet generacije rodili u Zagrebu. :)
  • Ivanmtk
    1.7k
    glup sam. Ne mogu shvatiti kako netko iz Slavonije ili iz Hercegovine može potegnuti 5 sati u jednom smjeru na utakmicu i onda 5 sati doma, a netko ko živi par tramvajskih stanica od stadiona ne može. A prvi izdrkava po internetu kad se dobije tovare i likuje okolo.
  • NerminB
    1.1k
    Kad dodje vrijeme prelaska na kranjcu, mozda ipak da pravo prve kupnje imamo mi sto smo 100+ km udaljeni pa ostali :cool:

Salu na stranu naravno, a ko je navikao dolazit, dolazit ce i na belupo i na derbi, i po snijegu i na +20. Tako je kako je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.