Zambatine škude
cijela hrvatska je jednostavno leglo nelegalne gradnje, znam jer se s tim susrećem svaki dan.
čak i kad hoćeš napraviti nešto legalno, to traje toliko da ljudima jednostavno dopizdi...pogotovo u manjim mjestima. — db-izbjeglica
Jurki
Ljudima smeta licemjerje i to da stalno neki dalić procjenjuje i presuđuje tko je krivi, a tko pravi Hrvat s pijedestala na koji ga je maloumna rulja postavila — Zambatine škude
db-izbjeglica
Ne smeta ljudima ni vikendica ni jahta ni mobilna kuća ni vila. Neka ih sagradi 14 u Dioklecijanovoj palači kaj se mene tiče, jebe mi se. Ljudima smeta licemjerje i to da stalno neki dalić procjenjuje i presuđuje tko je krivi, a tko pravi Hrvat s pijedestala na koji ga je maloumna rulja postavila — Zambatine škude
Jurki
samo što ja mogu razdvojiti izbornički posao, reprezentaciju i nečije privatne eskapade. — db-izbjeglica
Jurki
rokikaciga
vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.