• Zambatine škude
    4.6k
    cijela hrvatska je jednostavno leglo nelegalne gradnje, znam jer se s tim susrećem svaki dan.
    čak i kad hoćeš napraviti nešto legalno, to traje toliko da ljudima jednostavno dopizdi...pogotovo u manjim mjestima.
    db-izbjeglica

Ne smeta ljudima ni vikendica ni jahta ni mobilna kuća ni vila. Neka ih sagradi 14 u Dioklecijanovoj palači kaj se mene tiče, jebe mi se. Ljudima smeta licemjerje i to da stalno neki dalić procjenjuje i presuđuje tko je krivi, a tko pravi Hrvat s pijedestala na koji ga je maloumna rulja postavila

Ali svaka mu čast, uspio je u zemlji koja je etnički homogena, nacionalno osviještena, koja ima 85% katolika i u kojoj je njegova partija na vlasti 80% svojeg postojanja ispasti veći paćenik nego crnci u Americi danas. Čovjek je sagradio vojsku woke džihadista kojima su DORH, mediji i svatko drugi koji ga ne divinizra agenti Beograda kojem smeta ponizna krunica oko njegovog vrata.
  • mlinchica
    5.2k
    Dobro, nije dovoljno. :fire:
  • Jurki
    23.7k
    Ljudima smeta licemjerje i to da stalno neki dalić procjenjuje i presuđuje tko je krivi, a tko pravi Hrvat s pijedestala na koji ga je maloumna rulja postavilaZambatine škude

Bravo. Ovo je sukus svega.
    Sere o obitelji, vjeri drugima.. a kurva se okolo.
    Sere o domovini, a gradi nelegalno vikendice u podrucju koje je zasticena priroda i zabranjena gradnja, te ne postiva zakone te iste domovine u koju se toliko kune.
    O tome da igraci ne mogu doci u reprezentaciju bez "koverte", zarađuje na prodaji potpisanih dresova, prodaji krunica itd. da ne govorim.
    Sere o postenju, a bio je sukreator unistenja jednog nogometnog kluba iz kojeg je zvlekel ogromnu financijsku korist.
  • db-izbjeglica
    20.2k
    Ne smeta ljudima ni vikendica ni jahta ni mobilna kuća ni vila. Neka ih sagradi 14 u Dioklecijanovoj palači kaj se mene tiče, jebe mi se. Ljudima smeta licemjerje i to da stalno neki dalić procjenjuje i presuđuje tko je krivi, a tko pravi Hrvat s pijedestala na koji ga je maloumna rulja postavilaZambatine škude

pa ja se u principu slažem...

samo što ja mogu razdvojiti izbornički posao, reprezentaciju i nečije privatne eskapade.
    na ovoj temi se više piše o drugoj stvari, nego o prvoj.

mislim, nogometaši i ljudi koji se vrte u toj branši su u globalu poznati po mudrim životnim odlukama, inteligenciji te normalnom i konzistentnom ponašanju, uglavnom su svi uzor do uzora.
  • Jurki
    23.7k
    samo što ja mogu razdvojiti izbornički posao, reprezentaciju i nečije privatne eskapade.db-izbjeglica

U redu. Onda nakon utakmica ne drobis na presicama kao izbornik o brojanju stvari po kojima si se kao covjek posrao.
    A bas te stvari po kojima se najvise posrao.. voli upotrijebiti kao obrambeni mehanizam nakon losih utakmica.

Edit: samo usporedba.. i Mamic se na presicama kleo u Dinamo, srao da bi prodao vlastitu mater za Dinamova 3 boda...i pokrao taj isti Dinamo u kojega se toliko kleo.
    Onda mozemo i njega amnestirati???
    koga jebe kaj je krao, bitno je da je Dinamo bio uspjesan i ispred tovara. To tak ispada.
  • mlinchica
    5.2k
    Ovdje je stvar u tome da je građeno na podrucju gdje je gradnja zabranjena uz rijeku.
    Tam su bile ribičke drvene š
    Jurki

Jel to tamo di su onom ribaru, kaj je zvao novinare po toj temi, prijetili i zapalili čamac?
  • Jurki
    23.7k
    tako je. Ribocuvaru su vuzgali camac, prijetili itd.
    Nije samo njegova kucica tam da se razmemo. Ima ih vise
  • mlinchica
    5.2k
    A pa da, znam za to prek medija.
    Hrpa je kuća tamo, sve ide u Dravu jer nema nikakve kanalizacije.
    Sve se zna, nitko ih nemre maknut, svi su ilegalno.
    To se opaka klika tamo nastanila.
  • rokikaciga
    12.4k
    A kad roki veli da je Dalic govno od covjeka onda ispadan mrzitelj repstacije i uspjeha :worry:

Neka svi napokon vide ono kaj se u kuloarima zna, ali se nije pricalo u javnosti.
  • vjeko1701
    23.5k
    Pa dal javne osobe imaju ipak nešto veću odgovornost od suseda Štefa? U uređenijim društvima su puno veće njuške odstupale sa svojih pozicija za puno manje stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.