• IvanS
    523
    Lamine Yamal nije puno stariji tako ta da priča o Vareli i mladosti ne stoji.
    — IvanS

Onda trebamo ugasit kadete i juniore jer niti jedan nije ni blizu yamala.
    Droljo

Očito nisi shvatio moj upis...
    Uostalom, kakve veze imaju naši juniori i kadeti s Yamalom?
    A i s Varelom.

Činjenica je da skuplja pozamašnu minutažu a ne isporučuje ništa.
    Ono što me najviše smeta je to što se vuče po terenu. Gubi puno lopti, ima puno krivih dodavanja, ne igra obranu itd.

Da više trči, vraća se, vraća posjed i sl. ne bih mu ništa zamjerio.

A kad si kod naših juniora, jesi vidio Zebića danas? Zrela partija, a ipak je mlad...
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Kup je tu da se prođe.
  • Navijač Dinama
    11.8k
    Varela je najvise pokazao na pripremama ljetos od juniora.Fatos Beqiraj

Ipak Jakirović.

Logicno je da Varela startaFatos Beqiraj

Mogao je i Vidović, a tipa Radoš,Baković na veznom, šta misliš o tome?

Imamo klauzulu sa Barcelonom navodno, zaradit cemo dodatno od njegovi nastupa.Fatos Beqiraj

Zarada na Vareli jedina dobra stvar obzirom na njegove kriminalne nastupe. Ajmo dalje.

Prati ga pola Europe.Fatos Beqiraj

Pratilo je brijem i Antonia Marina, pa je sad di? U Olimpiji fucking Ljubljani hihihihihi

Koliko sam polovio po forumu njegova konkurencija Horvat ima menadzera Skegru zbog kojeg ispasta.Fatos Beqiraj

Nema razlike između Bare i Škegre. Oba su reketaši i mutni tipovi.
    Tako napisi za ove druge da opravdaju svoje upise. A ne u 15oj min, Varela nije ni za Kurilovac, nek ide u Kustosiju, Bara odjebi od Dinama...Fatos Beqiraj

Loš pokušaj sarkazma.
  • Paggini
    77.3k
    Tabinas 2 asistencije, di ste sada hejteri????

25 000 po asistu, ŠTA JE
  • Davieboy86
    1.4k
    Govno jaje :rofl:
  • Mr Anderson
    18.1k
    "Možemovci" i ovu trening utakmicu uspjeli zatrovati koliko vidim.
    Iskorištena prilika da se da minutaža klincima. Ovi mladi su se trudili, ovi stariji koji su oko prvih 11 su se čuvali i uglavnom šetali.
    Najviše su mi se dopali Zebić i Šunta. Tabinas iako je imao 2 asistencije nije igrač ni za rotaciju.
    Odradili smo to prema očekivanju, idemo svježi u Split po pobjedu.
  • veselko tenžera
    7.2k
    Ono što je Tabinas "igrao" u prvom je nevjerojatno. Nisam bio pljuvač po njegovom transferu, računao sam da se na atleticizmu može nešto nadograditi, ali ovoliki problemi s elementarnim stvarima mi lagano gase nadu. Ne sjećam se da sam gledao prvoligaškog igrača koji ovoliko djeluje zalutao na nogometni teren.

Asistencija je malo maskirala stvari. Ova druga je simpatična, kako je udario loptu više potvrđuje ovo što sam pisao nego što mu je neki ekstra potez.
    Daj Bože da bude nešto od njega, al čini mi se da je šansa jako mala.
  • GOAT
    5.1k
    Od Varele je bolji i Gabrijel RukavinaCastAway1986

what was he cooking hahahah
  • Zoran
    527

Super da ga prati i nadam se da ce ga uzeti ovo ljeto jer ne valja ništa. Drugi mladi igrači su dobili puno manje šanje od njega, a više prikazali. Nemam ništa osobno protiv Varele, ali mali nije trenutačno rang seniorskog nogometa za Dinamo.
  • Teofil Kateran
    3.9k
    Bitno je da se utakmica riješila u prvom poluvremenu i da smo mogli vidjeti juniore i igrače s manjom minutažom kroz cijelu utakmicu.

Meni osobno je Zebić izgledao uvjerljivo najbolje i volio bih ga vidjeti u HNL-u već ove sezone. Šunta po meni danas nije ništa posebno odigrao, ali sviđa mi se što je stalno u središtu, stalno se nudi, vidi se da ima ono nešto. Varela je bio poprilično loš s obzirom na to koliko minuta je već skupio ove sezone i jednostavno je morao pokazati više protiv Kurilovca. Horvat isto ništa posebno izuzev gola, njega definitivno vidim u Dinamu II iduće sezone.

Od Tabinasa sam očekivao malo više. Znao sam da nećemo dobiti nešto posebno u njemu, ali baš je imao dosta grešaka i glupih reakcija danas. Po meni definitivno loše iako je imao te dvije asistencije.

Vidović nije bio loš, ali od Solde sam nekako očekivao dosta bolju utakmicu.

U svakom slučaju, bitno da se ovo riješilo bez ikakvih problema i da smo napokon neke igrače vidjeli malo više na djelu, ali individualno sam od mnogih danas očekivao dosta bolju utakmicu nego što su odigrali, ovo im je mogla biti dobra prilika za dalje kao što su ju već iskoristili Bakrar u Predavcu i Topić u Karlovcu. Vidjeli smo da ih je to definitivno kasnije nagradilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.