• Paggini
    77k
    Nakon ludih uzbuđenja protiv HNK Gorice, samo tri dana kasnije dolazi nam i drugi klub iz Velike Gorice, kao da smo sve namjestili da tako bude heheh.

Nakon izbacivanja nesposobne Istre, momci iz Kurilovca nadaju se napraviti senzaciju svih senzacija i izbaciti najvećeg giganta hrvatskog nogometa.

Da se to ne dogodi, potrudit će se naši modri heroji. A koji će to heroji biti? Tko to zna, ali nadamo se da će se glavne snage odmarati za derbi na Titu, dok se u srijedu nadamo vidjeti malo potencijala koji se sprema otključati, tu primarno mislimo na Šuntu koji je omađijao već dobar dio navijača, osim par vrhunskih stratega sa zapadne tribine koji vide da je dečko prevara, a isto tako se nadamo vidjeti i mladog Zebića, koji u juniorima pokazuje puno, puno. Uz to, očekujemo vidjeti i heroja dijela Zone Dinamo, našeg hijo del viento, Juana Carlosa Cordobu Zapatu, osim ako nije na nekom putovanju pa ne stigne odigrati utakmicu.

Uz to, treba pohvaliti i lijepu gestu našeg svetog i građanskog i gospodskog kluba, koji je udijelio 1000 karata za južnu tribinu ultrasima Kurilovca, nadamo se da neće biti ekscesa i nemilih scena.

Sve u svemu, nadamo se prolasku bez stresa, prekrasnu i sunčanu srijedu, malo pivica poslije posla, malo pivica na poslu, malo pivica na tekmi, ništa ljepše nego presječi radni tjedan s kvalitetnim alkoholiziranjem.

Tko ne dođe na tekmu - možemovac.
    1. Dolazite na utakmicu? (64 votes)
        Da
        84%
        Ne, mrzim Dinamo
        16%
    2. Čiji je kup? (64 votes)
        NAŠ!!!!
        89%
        Od nekog drugog
        11%
  • hardek
    9.1k
    Konačno mogu napisati svoju postavu koja se neće desiti :

Filipović-Mikić-KTC-Zebić-Goda-Soldo-Vidović-Šunta-Lisica-Bakrar-Varela

Nadam se da će na klupi biti i Radoš, Čutuk i Horvat da dobiju neke minute. Vidovića sam stavio pod pretpostavkom da neće startat u nedjelju, ako starta u nedjelju onda ne znam koga stavit jer i Miške, Zajc i Stojke trebaju odmor.
  • deda
    44.2k
    Molim one koji neće doći na utakmicu da ne odgovaraju na anketno pitanje našeg Pagginija. :cool:
  • prefontaine
    7.1k
    Po odgovorima na anketi, očekuje nas rekordna posjeta na Maksimiru ove polusezone.
  • Paggini
    77k
    odgovorima na anketi, očekuje nas rekordna posjeta na Maksimiru ove polusezone.prefontaine

Čak 16 ljudi!
  • Mr Anderson
    18.1k
    Fila - Tabinas, Sergi, Zebić, Vinlof - Soldo, Šunta, Vidović - Lisica, Bakrar, Horvat.
  • prefontaine
    7.1k

Govorim o relativnom broju, a on je, trenutno, 92%
  • deda
    44.2k
    Kod ove teme bi fakat moglo biti najzanimljivije nagađanje oko prvih 11 pa da se i ja okušam:
    Fiflipović, Mikić, Goda, Galešić, Zebić, Soldo, Vidović, Šunta, Topić, Bakrar, Varela.
  • hb1
    453
    Nevistić na golu, pravda za brata!!!
  • Mihael2305
    1.4k
    Koji panj je stavio 'ne, mrzim dinamo'

Zaslužuje ban
  • rokikaciga
    12.1k
    Livi
    Noa - Gale - McKenna - Goda
    Soldo
    Sunta - Vida
    Topa - Bakrar - Varela

Eto to je moje predvidanje. Isao sam na spoj iskustva i mladosti uzimajuci u obzir Kovine postave do sada
  • njurci10
    492
    Na pitanje ne odgovaram, ali na utakmicu nažalost ne dolazim...
    Naravno očekujem pobjedu.
  • marcio amoroso
    49.5k
    Nevistić- Tabinas, Galešić, Theo, Vinloef- Soldo, Šunta, Vidović- Varela, Bakrar, Horvat
  • NerminB
    1k
    Filipovic
    Mikic ktc galesic goda
    Sunta soldo vidovic
    Topic bakrar varela
  • DrRatoljub
    522
    Svaki put kad sam radio, a Dinamo je igrao, dobili bi porciju u Europi. Ako sad opet bude, tražim novi posao.
  • Krizy
    68.9k
    Filipović - Tabinas, Théophile-Catherine, Zebić, Pérez Vinlöf - Soldo, Šunta, Vidović - Horvat, Bakrar, Varela
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.