• Ivdzo11
    9.4k
    Dinamu je ponuđen Hasan Deshishku, 18-godišnji mladi austrijski nogometni reprezentativac, krilni i središnji napadač bečke Austrije kojega Transfermarkt procjenjuje na 250 tisuća eura. Dinamu ga je ponudio legendarni nogometaš plavih Vlado Kasalo, no dobio je negativan odgovor. Mladom Austrijancu na ljeto istječe ugovor u Beču.

– Da, ponudio sam Dinamu Deshishkua, smatrajući kako bi se taj vrlo nadareni napadač u Dinamu mogao nastaviti dobro razvijati, no odgovor Dinamova sportskog direktora Dapca bio je: „To nije igrač za nas.” U redu, prihvatio sam, to je njihova procjena. Nema ljutnje, imamo drugo rješenje za Hasana. Sigurno je da neće ostati u Austriji – kazao nam je Kasalo.

Mladi napadač Deshishku je na nedavnom SP-u do 17 godina nastupio u svih sedam utakmica, te postigao četiri pogotka. Dinamu nije zanimljiv

Živ je sportski i odlučuje :sweat:
  • Laugreano
    5.3k
    ladi napadač Deshishku je na nedavnom SP-u do 17 godina nastupio u svih sedam utakmica, te postigao četiri pogotka. Dinamu nije zanimljivIvdzo11

Obozavam kad se novinari na ovaj nacin prave pametni. Jos je mogao u nastavku dodat kako su Bobanu zanimljivi samo filipinci koji, ne mogu ni u Vukovaru igrat
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Ivanusec nakon Dinama stvarno nema nekog vidljivog ni napretka ni statistike za pohvaliti. Ajmo reci da je mozda za HNL dobar ali kad je pozelio ici iz kluba ne znam cemu spasavat nekom karijeru stalno.
  • javolimtebejako
    4.3k
    ako bi koristio klubu, zasto ne?
  • rokikaciga
    12.1k
    Jer mozda Dabac i Zvone imaju nekog sa pravim preprodajnim potencijalom a ne nekog ko spasava karijeru u Dinamu nakon sto nije spasio karijeru u PAOKu
  • Tvrdica McTvrdi
    4.7k
    Da dođe besplatno i da baš želi potpisat neki dugoročni ugovor koji bi bio neke srednje razine uz bonuse po učinku, ajde. Sve ovo posudbe, moljakanja, pa da kad opet zabi 5 golova pobjegne ne dolazi u obzir.
  • javolimtebejako
    4.3k
    to je druga stvar. referirao sam se vise na to da ga ljudi ne zele opet jer je otisao iz kluba i plakao na oprostajnoj tekmi, sto tvrde da je bilo preseravanje
  • Zagi
    16k
    Ako već imamo Varelu i Horvata kao idućeg programiranog, zašto bi nam na krilu preprodajni potencijal uopće bila bitna karakteristika?
    To je , po mojem mišljenju , pozicija na kojoj mozemo i trebamo napraviti najveći kvalitativni napredak u svrhu europskih uspjeha iduće sezone.

Daj najboljeg kojeg si mozemo priustiti do 27/28 godina i vozi. Treba nam ulaz u ligu prvaka, a ne netko će sezonu iza transferom nadoknaditi pare koje nismo osvojili.
  • Noel
    19.7k

Slažem se, krilna pozicija mora bit sljedeća pozicija za koju ćemo dat 5 milja. Prošlo ljeto je to bilo mjesto špice i Beljo, ovo ljeto mora bit krilo/krila.
  • IstinaZaDinamo
    2.4k
    Vlado KasaloIvdzo11

ako ga je on ponudio onda nije ni cudo da su se zahvalili...
  • Dinaminjo
    2k
    Maglica ili Radeljic kao alternativni lijevi stoper?
  • tp1997
    2.6k
    Može jednako tako i pitanje Maglica ili flaša mlake pive.

Radeljić može imati određene dobre strane u igri, ali je čovjek naprosto glup. Nema igračku inteligenciju da bi igrao u ijednom klubu boljem od Rijeke. Ono deranje na Sigura dok traje akcija Hajduka iz koje na kraju pada gol je krunski primjer.

Ne dao Bog većeg zla da Miško nije išao nabijati cijenu pa da smo doveli tu tarabu umjesto McKenne.
  • Droljo
    25.8k
    Jel ovo neka zajebancija ili?
  • Sajla
    18.5k
    Rodrygo potrgal križne ligamente, a nama treba krilo... :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.