• Jurki
    23.5k
    poljud kako je stadion svemirskiMarc

To je ispravno rekel.

IMG-1230.png[/url]
  • blueslavonija
    169
    hahahaa ovo je show. di je taj bio 91. ?! :)
  • crophantom
    3.3k
    odlusao sam podcast dok sam radio, omjer pričanja je 92% Vlado kao voditelj i 8% Vela kojeg se kak ti intervjuira.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Dinamo 7 bodova više, 20 (slovima dvadeset) postignutih golova više, 2 manje primljena, jednako stvorenih velikih prilika po sofi, 2 pogođene grede više, više udaraca po utakmici, bolji u uspješnim driblinzima, itd. Pa šta to ga navodi na taj zaključak da mi je znat i ja bi malo.criticus

I mene bi zanimalo koji su to parametri. Znači još jedno mjesto gdje oni žive u nekom svom svijetu.
  • Mali Zeus
    20.3k
    ↪Tobogan ja sam izdrzao čak 20 minuta. Lik koji se predstavlja dinamovac priča o mitskim igračima hajduka iz sedamdesetih i osamdesetih, kako ga je tata odveo na utakmicu na poljud kako je stadion svemirski bla bla i onda još usporedba sa zvezdom tad sam ugasio i nisam mogao dalje. Ispao veći hajdukovac od Vele.. tak da upozorenje za ostale forumaše.. podcast nije vrijedan gledanja..Marc

taj je dinamovac kao što je i zizi dinamovac.
  • criticus
    6.5k
    Pogledah danas novi serijal na Tribini Vladimira Šagadina koji je ugostio Željka Velu.Tobogan

Ovaj Vlado je u najmanju ruku baš živopisan lik. On mi spada u kategoriju Dinamovca "Zvonko Alač". Čovik je jugonostalgičar i često priča u rozim cvikama o tom vremenu. Vjeroajtno jer je tad bio mlad i neko mu je to prekinuo tom nepotrebnom borbom za nekakvu slobodu. Iz tog mi je jasno da i na taj hajduk gleda kroz iste naočale jer ga podsjeća na ta vremena i a i danas je "narodni" (i svih narodnosti) klub. Samo mi nije jasno kako ga Dinamo danas podsjeća na zvezdu, ili je mislio na doba Mamića. Ako je i danas onda mu nismo dovoljno narodni valjda.

A s druge strane, jasno je da lik voli Dinamo. Imao je dosta lijepih tekstova o Dinamu. Za mene najljepši tekst o Dinamu napisan u modernom vremenu:
    Telesport: Dođi vilo dođi

Za pisanje je neizmjerno talentiraniji nego što je televizičan. Neznam, 90% vremena me živcira, a onda 10% oduševi :lol:.
  • miro
    8.6k
    možda nepopularno, ali meni je Vlado uvijek bio simpa
  • KtcGoat
    3.1k
    A ono, meni taj njegov nacin rada nije nista spec. Ali kuzim, ima dosta ljudi kojima je to neka romantika ovo ono
  • Mali Zeus
    20.3k
    Ma on to vodi kao dao je stand up komičar i da je naglasak na njemu i tom nekom njegovom neobičnom načinu vođenja, što je glupo kad imaš gosta.

E da i lik je na svakom, baš svakom koncertu Pipsa.
  • vjeko1701
    23.2k
    Meni on izgleda kao iskreni dinamovac ali je takva emotivna osobnost i mislim da spada u onu generaciju koji su taman krajem Jugoslavije bili u ranim 20ima pa tu ima dosta nostalgije na to doba (kako je uostalom već gore napisano). Ne uzimam za zlo kaj ne znači da se slažem s njim oko nekih stvari. Samo mislim da to nije iz neke zlobe ili s figom u džepu.
  • Sibirski plavac
    8.2k

Inače, ovaj kanal prca magarad naveliko, od Zokija, Iza pjace pa sve do prgavog i štorije. :rofl:
  • lukaoj
    203
    postoji odredjen dio starije populacije (ne govorim ovo samo za Dinamo) koji su prosli sodomu i gomoru svog kluba i jednostavno im ne sjedne nikako dominacija vlastitog kluba. Citao sam to na primjeru PSGa di je velikom djelu navijaca dosadilo to da klub dominira i da skoro svake sezone uzima titulu. Ne znaci da su prestali navijati za klub, ali vise vole da im je klub underdog i da tako osvajaju titule.
  • vjeko1701
    23.2k
    Razumijem to, al iskreno bi svaki DInamovac morao paziti na koji način dovodi neke stvari u kontekst i kakve paralele povlači sa Zvezdom.

Može se reći Bayern ili Real ili bilo koji drugi klub koji je dominantan u svojim natjecanjima.
  • ElDorado
    10.3k
    super je lik definirao ove Iza pjace: mudroseri!
  • Blue98
    869

Pa lik je jednom od podcasta izjavio da je navijo za zvezdu kad su igrali finale lige prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.