• Jurki
    23.5k
    poljud kako je stadion svemirskiMarc

To je ispravno rekel.

IMG-1230.png[/url]
  • blueslavonija
    169
    hahahaa ovo je show. di je taj bio 91. ?! :)
  • crophantom
    3.3k
    odlusao sam podcast dok sam radio, omjer pričanja je 92% Vlado kao voditelj i 8% Vela kojeg se kak ti intervjuira.
  • Mali Zeus
    20.3k
    Dinamo 7 bodova više, 20 (slovima dvadeset) postignutih golova više, 2 manje primljena, jednako stvorenih velikih prilika po sofi, 2 pogođene grede više, više udaraca po utakmici, bolji u uspješnim driblinzima, itd. Pa šta to ga navodi na taj zaključak da mi je znat i ja bi malo.criticus

I mene bi zanimalo koji su to parametri. Znači još jedno mjesto gdje oni žive u nekom svom svijetu.
  • Mali Zeus
    20.3k
    ↪Tobogan ja sam izdrzao čak 20 minuta. Lik koji se predstavlja dinamovac priča o mitskim igračima hajduka iz sedamdesetih i osamdesetih, kako ga je tata odveo na utakmicu na poljud kako je stadion svemirski bla bla i onda još usporedba sa zvezdom tad sam ugasio i nisam mogao dalje. Ispao veći hajdukovac od Vele.. tak da upozorenje za ostale forumaše.. podcast nije vrijedan gledanja..Marc

taj je dinamovac kao što je i zizi dinamovac.
  • criticus
    6.5k
    Pogledah danas novi serijal na Tribini Vladimira Šagadina koji je ugostio Željka Velu.Tobogan

Ovaj Vlado je u najmanju ruku baš živopisan lik. On mi spada u kategoriju Dinamovca "Zvonko Alač". Čovik je jugonostalgičar i često priča u rozim cvikama o tom vremenu. Vjeroajtno jer je tad bio mlad i neko mu je to prekinuo tom nepotrebnom borbom za nekakvu slobodu. Iz tog mi je jasno da i na taj hajduk gleda kroz iste naočale jer ga podsjeća na ta vremena i a i danas je "narodni" (i svih narodnosti) klub. Samo mi nije jasno kako ga Dinamo danas podsjeća na zvezdu, ili je mislio na doba Mamića. Ako je i danas onda mu nismo dovoljno narodni valjda.

A s druge strane, jasno je da lik voli Dinamo. Imao je dosta lijepih tekstova o Dinamu. Za mene najljepši tekst o Dinamu napisan u modernom vremenu:
    Telesport: Dođi vilo dođi

Za pisanje je neizmjerno talentiraniji nego što je televizičan. Neznam, 90% vremena me živcira, a onda 10% oduševi :lol:.
  • miro
    8.6k
    možda nepopularno, ali meni je Vlado uvijek bio simpa
  • KtcGoat
    3.1k
    A ono, meni taj njegov nacin rada nije nista spec. Ali kuzim, ima dosta ljudi kojima je to neka romantika ovo ono
  • Mali Zeus
    20.3k
    Ma on to vodi kao dao je stand up komičar i da je naglasak na njemu i tom nekom njegovom neobičnom načinu vođenja, što je glupo kad imaš gosta.

E da i lik je na svakom, baš svakom koncertu Pipsa.
  • vjeko1701
    23.2k
    Meni on izgleda kao iskreni dinamovac ali je takva emotivna osobnost i mislim da spada u onu generaciju koji su taman krajem Jugoslavije bili u ranim 20ima pa tu ima dosta nostalgije na to doba (kako je uostalom već gore napisano). Ne uzimam za zlo kaj ne znači da se slažem s njim oko nekih stvari. Samo mislim da to nije iz neke zlobe ili s figom u džepu.
  • Sibirski plavac
    8.2k

Inače, ovaj kanal prca magarad naveliko, od Zokija, Iza pjace pa sve do prgavog i štorije. :rofl:
  • lukaoj
    201
    postoji odredjen dio starije populacije (ne govorim ovo samo za Dinamo) koji su prosli sodomu i gomoru svog kluba i jednostavno im ne sjedne nikako dominacija vlastitog kluba. Citao sam to na primjeru PSGa di je velikom djelu navijaca dosadilo to da klub dominira i da skoro svake sezone uzima titulu. Ne znaci da su prestali navijati za klub, ali vise vole da im je klub underdog i da tako osvajaju titule.
  • vjeko1701
    23.2k
    Razumijem to, al iskreno bi svaki DInamovac morao paziti na koji način dovodi neke stvari u kontekst i kakve paralele povlači sa Zvezdom.

Može se reći Bayern ili Real ili bilo koji drugi klub koji je dominantan u svojim natjecanjima.
  • ElDorado
    10.3k
    super je lik definirao ove Iza pjace: mudroseri!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.