crophantom
Mali Zeus
Dinamo 7 bodova više, 20 (slovima dvadeset) postignutih golova više, 2 manje primljena, jednako stvorenih velikih prilika po sofi, 2 pogođene grede više, više udaraca po utakmici, bolji u uspješnim driblinzima, itd. Pa šta to ga navodi na taj zaključak da mi je znat i ja bi malo. — criticus
Mali Zeus
↪Tobogan ja sam izdrzao čak 20 minuta. Lik koji se predstavlja dinamovac priča o mitskim igračima hajduka iz sedamdesetih i osamdesetih, kako ga je tata odveo na utakmicu na poljud kako je stadion svemirski bla bla i onda još usporedba sa zvezdom tad sam ugasio i nisam mogao dalje. Ispao veći hajdukovac od Vele.. tak da upozorenje za ostale forumaše.. podcast nije vrijedan gledanja.. — Marc
criticus
Pogledah danas novi serijal na Tribini Vladimira Šagadina koji je ugostio Željka Velu. — Tobogan
vjeko1701
Sibirski plavac
lukaoj
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.