• Dudu 9
    1k
    Što mislite o Benjaminu Tahiroviću kao opciji na šestici?
    Kujtime ti si ga sigurno dosta puta gledao.
  • CastAway1986
    5.5k
    nije on klasična šestica ,nama tu treba pravi pitbull ..Meni se što se tiče skandinavskih liga više sviđa Fidel Ambina iz Valerenge !

https://www.transfermarkt.com/fidel-brice-ambina/profil/spieler/863901

Nakon uspjeha Boda Glimta u Ligi prvaka malo sam bacio oko na šestice iz norveške lige i tu mi se ističu Joe Bell iz Vikinga kojeg je kolega Omake vec spomenuo kao igrača sličnog Mišiću , Emil Breivik igrač pozicijski sličan Tahiroviću samo bolji i Wildried George Igor iz Kristiansunda!
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    stari nula bodova , ni kod njih nije standardni
  • Efes Pilsen
    15.1k
    @Omake ti pratis i slovacku ligu tj. igrace.. Kovacik nije uspio u Comu, a nije se ni proslavio na posudbi u Jagelloniji, a opet doma ima jebene brojke za WBa.
    Galcik igra sezonu zivota po brojkama, ali ima vec 24. E sad, u toj ekipi je najbolji strijelac izvjesni Radek Siler

https://www.transfermarkt.com/radek-siler/profil/spieler/1046726

Google kaze da je igrao i futsal za Cesku, a u Sparti zapravo nije dobio priliku. Ima li ovdje kakvog realnog potencijala?
  • Omake
    16.1k
    Šiler odlična preporuka kolega. Nije mi bio na radaru, ali je specijalist par excellance. Šest golova i jedna asistencija u zadnje tri utakmice. Općenito kroz godinu izgleda kao top golgeter. Benov streamlit nema još uvijek podatke zadnja dva kola slovačke lige, ali i bez toga mu je xG 0.6. Svaki mladi napadač s 0.4 bi nam trebao biti zanimljiv, a netko kao Šiler sa 0.6 i blizu 1500 minuta se mora ozbiljno shvatit. OK je i u zraku, pa nije posve jednodimenzonalan. Mogao bi biti odličan joker s klupe.

O drugoj dvojici ne znam dovoljno,

NXTQRRn.png
  • NerminB
    1k
    Što mislite o Benjaminu Tahiroviću kao opciji na šestici?Dudu 9

Ni slucajno. Jedna dobra tekma pa u iducih pet ga nema nigdje. Kad igra za repku nerijetko bude medju losijim.
  • Dudu 9
    1k

E jebiga, nisam znao da je takva situacija. Sjećam se da ga je netko spominjao tu prije nego što je prešao u Bronby. Činio mi se kao ok opcija, dovoljno mlad da još napreduje a već je imao dobar CV. Očito je onda na putu prema dolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.