Kermit
Ali prosla se ligaska faza. Ispalo se u 1/16 finala nakon velike borbe. — Schpatz
Jucer u gostima, po meni najbolja euro prezentacija ove ekip na gostovanju jel. — Schpatz
mali M
doslovno je dobio više kredita od svih koje si prije njega nabrojao... ima sreće što je Boban tu da navikne na pravilo da nećemo mjenjati trenere kao čarape.. i pripreme je dobio i vrijeme i strpljenje u krizi ne razumijem što misliš pod kredit, ako ga on nije dobio?ali kredit kao da nikad nije ni dobio. — Schpatz
a sori buraz, ali to ti je posao.. ne znam dal ti je netko rekao, ali i tebe na poslu svaki dan procjenjuju dal zadovoljavaš normu i kvalitetu.. Njegov posao (u Dinamu) je rezultat i kvaliteta NA VEĆOJ RAZINI... i ako mu je to teško isporučiti.. sori..Svaka utakmica je sudenje. — Schpatz
Ovo mi je najbolji komentar i opis što se trebalo jučer napraviti... dal bi bilo bolje nikad nećemo znati, ali ovo je bilo i moje razmišljanje.. ionako je predugo čekao da stavi soldu, a kamoli da je mogao Vinlofa za kojeg zna da ima prolaz, centaršut i brzinu iskoristiti na krilu.. uopće mu nitko nebi rekao ni riječ...ja bih uveo MPV na krilo, a ostavio Godu i Soldu umjesto Zajca davno prije. Varela mi ne bi igrao ni sekunde. — MarK
Dragon1Warrior123
vjeko1701
onaj Dinamo nije imao nikad slabiji HNL — Dragon1Warrior123
Schpatz
Nismo mi prošli ligašku fazu, nego smo se jedva provukli u baraž. Znači nismo došli do 1&16 finala, Genk je jučer došao. — Kermit
Pa hvala Bogu da imamo golmana koji te drzi zivim. To ti je dio ekipe. Kak je nekad netko imao Olma i Orsica da rijese tekmu, tak danas imas golmana koji ti donese prevagu. To nije argument protiv trenera, to je dio nogometa. Ili cemo sad rec da su sve pobjede iz 18/19 bile samo zato kaj je netko zabio eurogol?Samo Liviju možemo to zahvaliti. Jer bi inače popili još koju gajbu sigurno. — Kermit
Sinoćnja utakmica je bila ok prema naprijed, ali nas je iz tranzicije Genk prepišavao ko da smo juniori. I tu se vidi potpis trenera, odnosno ne vidi. — Kermit
Ove sve floskule, zamijenili smo 15 igrača, ovo je nova momčad može govoriti netko tko traži alibije, a nema tri čiste pogledati se u ogledalo i priznati kako stvari stoje. — Kermit
doslovno je dobio više kredita od svih koje si prije njega nabrojao... ima sreće što je Boban tu da navikne na pravilo da nećemo mjenjati trenere kao čarape.. i pripreme je dobio i vrijeme i strpljenje u krizi ne razumijem što misliš pod kredit, ako ga on nije dobio? — mali M
Naravno da je. I njega se procjenjuje. I treba. I ne radi se o jednoj gresci u osam mjeseci, bilo ih je vise. Bilo je losih utakmica i ozbiljnih poraza. Betis, Celta, Lille u gostima, Danska... To su teski udarci.a sori buraz, ali to ti je posao.. ne znam dal ti je netko rekao, ali i tebe na poslu svaki dan procjenjuju dal zadovoljavaš normu i kvalitetu.. Njegov posao (u Dinamu) je rezultat i kvaliteta NA VEĆOJ RAZINI... i ako mu je to teško isporučiti.. sori.. — mali M
mali M
Kredit nije to kaj te netko nije otpustio. Kredit je prostor da radis bez da ti se nakon svake lose tekme sudi ko da je smak svijeta. — Schpatz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.