Kermit
Ali prosla se ligaska faza. Ispalo se u 1/16 finala nakon velike borbe. — Schpatz
Jucer u gostima, po meni najbolja euro prezentacija ove ekip na gostovanju jel. — Schpatz
mali M
doslovno je dobio više kredita od svih koje si prije njega nabrojao... ima sreće što je Boban tu da navikne na pravilo da nećemo mjenjati trenere kao čarape.. i pripreme je dobio i vrijeme i strpljenje u krizi ne razumijem što misliš pod kredit, ako ga on nije dobio?ali kredit kao da nikad nije ni dobio. — Schpatz
a sori buraz, ali to ti je posao.. ne znam dal ti je netko rekao, ali i tebe na poslu svaki dan procjenjuju dal zadovoljavaš normu i kvalitetu.. Njegov posao (u Dinamu) je rezultat i kvaliteta NA VEĆOJ RAZINI... i ako mu je to teško isporučiti.. sori..Svaka utakmica je sudenje. — Schpatz
Ovo mi je najbolji komentar i opis što se trebalo jučer napraviti... dal bi bilo bolje nikad nećemo znati, ali ovo je bilo i moje razmišljanje.. ionako je predugo čekao da stavi soldu, a kamoli da je mogao Vinlofa za kojeg zna da ima prolaz, centaršut i brzinu iskoristiti na krilu.. uopće mu nitko nebi rekao ni riječ...ja bih uveo MPV na krilo, a ostavio Godu i Soldu umjesto Zajca davno prije. Varela mi ne bi igrao ni sekunde. — MarK
Dragon1Warrior123
vjeko1701
onaj Dinamo nije imao nikad slabiji HNL — Dragon1Warrior123
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.