• Jurki
    23.5k
    kljucan covjek za mene je trener.Crni86

Dapace. Trener je pogotovo kod ekipa kad treba iscijediti vise iz ekipe nego kaj objektivno moze, itekak bitna karika.
    Golman 20 posto, trener 30 posto i ostalo su igraci u polju.
    Lakse bum prozvakal Varelu na krilu, nego Nevistica na golu npr.
    Ova ekipa uopce nije losa.. za jaci rezultat u Europi nadogradnja bi nam bila top krila i trener koji ima cojones.. mogli bi se nositi i s jacim ekipama nego kaj je Genk.
  • Mr Anderson
    18k
    ovim se slazem i to samo zbog Orse, Olma i Hajrovica/Kadzior.Jurki

I Petkovića. Onaj Petković iz 2019. je svemirski brod za Belju i Bakrara.
  • Navijač Dinama
    11.8k
    Onaj Petković iz 2019.Mr Anderson

Meni je tu u rangu i onaj iz 2021. I dalje mi je u glavi njegovo demoliranje Krasnodara.
  • Zagi
    15.8k
    za jaci rezultat u Europi nadogradnja bi nam bila top krila i trener koji ima cojones.. mogli bi se nositi i s jacim ekipama nego kaj je Genk.Jurki

Po meni prvenstveno neki terijer u sredini umjesto Zajca.
  • ElDorado
    10.3k
    Naš trener, kao i oni bivsi, bi trebao shvatiti da Europu ne mozemo igrati sa Mišićem kao solo šesticom dok se on ne sruši na terenu.
    Napisah već: ne možemo otvoriti kroz build up kad ga protivnik striktno markira i primamo gol kad Miške kasni u tranziciji.
    Što se mene tiče u ljeto nam treba ozbiljna šestica i oba ozbiljna krila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.