• Omake
    15.9k
    To je i meni prvo palo na pamet. Iznenađujući izbor nasljednika ako je to istina.
  • rioda
    14.2k

Možda je novinar samo dodao Dinamo na popis zainteresiranih, bez realne podloge :rofl:
  • CastAway1986
    5.4k
    Memić u reprezentaciji BiH igra desno krilo , jako dobar i zahvalan igrac , svaku utakmicu ostavi srce na terenu
  • Efes Pilsen
    15k
    Sto se Viktorie i transfera tice meni jos nije jasno kako je Slovan doveo Markovica koji po TM vrijedi isto 3,5 mil. za oko 1 mil.
    Tak da sto se referentinh cifri tice tko zna..
  • hanibal
    85
    srpska posla, Partizan ga dva puta prodao u 5 godina, koda je NBA igrač
  • Orc123
    15.2k
    Ma Poljaci dizu cijenu. . . Nit mi je krilo, nit bek...nesto ko Bockaj....vise je WB koji moze puno trcati ali ne vidim tu neku ekstra kvalitetu, pogotovo ne za taj iznos koji se spominje. Da je srcan igrac, je...ali mislim da se moze naci bolje za tu cifru. Nije ni mladic pa ne vidim neki preprodajni potencijal danas-sutra....
  • Efes Pilsen
    15k
    A kod Memica bosanski lonac? :lol:
    Uspjehom Sulca u Lyonu Cesima se sad otvorilo malo vise trzista. Svejedno, sigurno se da pregovarat
  • CastAway1986
    5.4k
    ako je zamjena za Valinčića onda je jako dobra zamjena mada ja mislim da je Dinamu skup..Kazem u reprezentaciji igra samo desno krilo jer BiH na desnom.beku ima Dedica ,Malića i Gazibegovića..U Viktoriji vecinom igra beka ali cesto i krilo kao sad u derbiju protiv Sparte..Strašno zahvalan igrač
  • hanibal
    85
    A kod Memica bosanski lonac?Efes Pilsen
    kolega orc je sve reako
  • Orc123
    15.2k
    Opet desna nogona na desnom krilu...previse mi slican Lisici. Ako se gleda za desno krilo onda bi vise volio da dobijemo raznovrsnost s nekim ljevakom tamo. Za beka mi je pre ofenzivan iako moze netko dati report ako ga gledao na beku?!. Ne znam jel igra i na lijevom krilu i koliko bi tamo bio opasan. Jasno mi je da se prate takvi fizicki i trkacki mocni igraci. Izgleda ko verzija Kastrati sa tehnikom. Samo mi je ne definirane pozicije i skup, jedino ako ima kakvu klauzulu mozda.
  • NerminB
    978
    A ne znam, meni eto i nije nesto :grin: Gledo sam ga u repki, borben i sve to ali nije mi neki kvalitet.
  • bazooka93
    150
    nedavno je bio spomenut nejasmic kao zamjena/rotacija za misica
    Za vikend je zabio ajaxu
    Just sayin
  • Dzoni
    4.1k
    Nejašmić je tovar i jedino gdje vidim njega u Hrvatskoj je u hajduku kao njihovo novosezonsko "blockbuster" pojačanje
  • blue heart 72
    3.2k
    ako uzmemo u obzir način na koji su se rastali, jako teško
  • Sibirski plavac
    8.1k

Kao novosezonsko blockbuster pojačanje neki već najavljuju Pašalića. Hm, igrati dogodine LP s Atalantom gdje si već ikona kluba ili se vratiti u onu južnjačku psihijatriju gdje će ti na predstavljanju vikati kralju,a kad jednu lošu tekmu odigraš bit ćeš prevara kojoj se fučka. Vrlo težak izbor. :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.