• DiddyGuela
    5.5k
    Ne vjerujem da ce Modric otici tako skoro iz Milana. On je i dalje jedan od najboljih veznih igraca Serie A i igrac koji je svojim dolaskom podigao cijeli klub. Bez pretjerivanja ali on na ovom nivou moze odigrati jos par sezona u Milanu ako ostane zdrav. Jednostavno doktor nogometa.

Povratak u Dinamo mi se ne cini realan. Prije bi rekao da ce se umiroviti u Milanu.
  • VolimDinamoOo
    302
    Dobrodosao Luka legenda ako je tako
  • rokikaciga
    11.8k
    Ako ce doc bez trakavica onda je dobrodosao. Ako ce bit trakavica, ne treba nam rusenje mira jer cemo opet krenut od 2. pretkola LP i treba nam igracki kako god se okrenulo.
  • Jurki
    23.4k
    Luka legendaVolimDinamoOo

Legenda Reala i reprezentacije.
    Dinamova legenda sigurno nije.
  • Droljo
    25.6k
    Dinamova legenda sigurno nije.Jurki

Možda postane :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    4.6k
    Jedno je tvrdit da ne želiš Modrića zbog ovih nenogometnih razloga, to je legitiman stav, a drugo je tvrdit da nam igrački ne treba. Najbolji igrač Serie A i jedne od najboljih svjetskih reprezentacija da igrački ne bi trebao...nemojmo bit suludi
  • Noel
    19.6k
    Opet je krenulo...
  • blue heart 72
    3.2k
    Ja sam načelno ohladio kaj se tiče Lukinog povratka. Iako nisam pobornik da nam se vraćaju igrači na zalasku karijere i imao neku nadu da će se vratiti prošle godine, mislim da bi nam njegov eventualni dolazak koristio u svakom pogledu.
    Ali kak je već netko napisal, ak dojde dobro, ak ne dojde isto tak. Uopće se ne opterećujem eventualnim njegovim dolaskom
  • NORTE
    22.7k
    Sad se piše o novim ponudama koje ima, tako da šanse za njegov dolazak nisu ni za raspravu ako se priča ne zakotrlja u tom smjeru.
  • Mali dioničar
    19.8k
    Možda oglas u La Gazzetti...
  • javolimtebejako
    4.3k
    Opet je krenulo...Noel

iduci put je moj red da pokrenem ovu raspravu. za to vrijeme, sta mislite o povratku Kramarica u Dinamo?
  • Mali dioničar
    19.8k
    iduci put je moj red da pokrenem ovu raspravu. za to vrijeme, sta mislite o povratku Kramarica u Dinamo?javolimtebejako

Bilo je prije par mjeseci govora o tome pa je Kramarić rekao da se ne vidi u Dinamu kao igrač, a da bi htio biti trener nakon igračke karijere, pa i u Dinamu.
  • Thor
    2k
    Decki, Luka uz sav respekt karijere i sve kaj je napravio za repku, nije dinamovac,niti osijeca privrzenost plavom dresu tak da je ta prica s Lukom je bezpredmetna. Bio je fora onaj oglas svojedobno kao reklama dinamu koji ga je stvorio ali to je to.
    Zaboravite price oko Luke i dinama. Luka nije dinamovac.
  • javolimtebejako
    4.3k
    ma zajebavam se ja, to pitanje se isto postavlja svako malo, a Krama je bio prilicno jasan u vise navrata da se nema namjeru vracat ovdje, dao je i konkretne razloge zasto je tako. jebiga idemo dalje
  • Droljo
    25.6k
    Luka nije dinamovacThor

Pa nije ni ristovski bio, nije ni bakrar...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.