• bbb medimurje
    4.9k
    Ovaj ulazak djece nakon zadnjeg sucevog zvizduka na terene je sve. To je dinamo! Mislim da su Livija skinula do bokserica. Jedan mali mu je uzeo donji dres i trci s tim prema tati ko da je najveci trofej ili poklon dobio i onda zajedno s tatom prema cijelom istoku pokazuje trofej. To su te scene koje me svaki put podsjete velicinu i potencijal ovoga kluba. :heart:
  • Thor
    2k
    Odlican cjelodnevni izlet danas u Varazdin :heart: :strong:
    Bravo dinamo,pogotovo 2.poluvrijeme . :love:
  • Jurki
    23.4k
    Htel bi znati koji se to kurac promijenio na navijackoj tribini da se ljude nije pustalo s pivama nazad na tribinu i na wc?

Pa da se znamo ravnati za slijedecu utakmicu.

Edit: kad bu slijedeci put kmečanje zbog malo prodanih ulaznica na Maksimiru.. nek se ta balavurdija pita zakaj je to tak.. jebo ih otac koji ih je tak nekulturne napravil. Fuj :vomit:
  • Klenx
    10.3k
    Prvo poluvrijeme danas možda i najgore ove sezone u HNL-u.
    Teška šetnja, u kretnji je bio jedino igrač koji je imao loptu, krateri u sredini i hrpa netočnih dodavanja.
    Vidović, Hoxha, Bakrar kao amaterski nogometaši.

Međutim, kad se zna prigovarat (ja prvi) treba znati i pohvaliti.
    Pogođena odluka maknuti Vidovića malo na stranu, Stojkovića u sredinu, a izgladnjelog Hoxhu van.
    Više puta se fino izašlo preko stopera koji su nalazili Stojkovića i Vidovića koji su se spuštali i odlagali loptu Mišiću. Igra tečnija, puno smo bili povezaniji, bar 2-3 igrača bez lopte su bila stalno u kretnji, Zajc je dobio prostora i samim time smo bili baš opasni.

Mišić i stoperi fenomenalni, Valinčić se diže, Goda iznenađujuće dobar.
    Strašno je bilo bitno da ostane najmanje +5 nakon ovog kola, riješeno još jedno teško gostovanje.

Bravo Dinamo.
  • Dinamosaur
    2.9k
    Htel bi znati koji se to kurac promijenio na navijackoj tribini da se ljude nije pustalo s pivama nazad na tribinu i na wc?

Pa da se znamo ravnati za slijedecu utakmicu.

Edit: kad bu slijedeci put kmečanje zbog malo prodanih ulaznica na Maksimiru.. nek se ta balavurdija pita zakaj je to tak.. jebo ih otac koji ih je tak nekulturne napravil. Fuj :vomit:
    Jurki

Kaj je bilo Jurki? Fali konteksta, samo ti nisi mogao nazad sa šanka ili svi drugi :cool:
  • Jurki
    23.4k
    evo da i javno napisem jer fakat nije problem napisati kaj se dogodilo. Tj kak sam ti napisal u inbox.

Ne rista, ne radi se o meni. Vec o mojim frendovima koji imaju malo previse godina i "utakmica u nogama" da bi se s tim stvarima isli zajebavati.
    Uvijek sam bil za grupu, mada se s nekim stvarima i postupcima nisam slagal al to je nebitno.

Nemre balavurdija od 16-17 ili kolko vec godina gađati ljude s grudama i vracati ih jer nose pive ili ih ne pustiti dalje da odu na wc. Ti moji frendovi znaju pravila tribine de se tocno zna kaj se smije i ne smije. A otkad je to zabranjeno nositi pive ili iti pišat?
  • Bosna86
    12.7k
    i moji frendovi znaju pravila tribine de se tocno zna kaj se smije i ne smije. A otkad je to zabranjeno nositi pive ili iti pišat?Jurki

Je li po pravilima tribine ići po pivu za vrijeme utakmice?
  • Dinamosaur
    2.9k
    nisam danas niti išal na tekmu, pitao sam te jer je ono kaj si gore postavio zvucalo ko da su neke zabrane.
    Ovo je cini mi se, glupiranje klinaca isto kak su u cetvrtak letile pive prema zapadnom dijelu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.